Δύσκολη... εξίσωση το ματς με την Ντουμπάι BC για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες υποδέχονται στο ΣΕΦ (21:15) την ομάδα του Γκόλεματς για την 3η αγωνιστική της Euroleague και θέλουν να γυρίσουν στον δρόμο των επιστυχιών μετά την ήττα από τη Ρεάλ.
Η ομάδα του Μπαρτζώκα έχει θέμα στα γκαρντ, αφού από το ματς σίγουρα θα απουσιάσουν οι Τόμας Ουόκαπ και Κίναν Έβανς, ενώ μένει να φανεί αν τελικά θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Εβάν Φουρνιέ που είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Από την πλευρά του ο Χολ αντιμετωπίσει ίωση, αλλά αναμένεται να βρεθεί κανονικά στην 12άδα.
O Σάσα Βεζένκοβ τόνισε πως «όλες οι ομάδες έχουν τραυματισμούς», ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του πρέπει να κρατήσει το ΣΕΦ αλώβητο. Από την άλλη ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στα θέματα στην περιφέρεια και στην καλή άμυνα που πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός.
Το ΣΕΦ είναι κοντά στο sold out για το ματς. Στον αντίποδα δεν θα αγωνιστούν οι Αβράμοβιτς, Μούσα και Τζάιτε.
Αναλυτικά
20:45 Φενέρμπαχτσε-Ερυθρός Αστέρας
21:15 Ολυμπιακός-Ντουμπάι BC
21:30 Μπαρτσελόνα-Βαλένθια
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.