Ο Βόβορας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε διετέλεσε τεχνικός της Νεπτούνας
Από την... παγωμένη Λιθουανία στο... καυτό Μπαχρέιν μετακομίζει ο Γιώργος Βόβορας. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέλαβε τη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής ανδρών του Μπαχρέιν.
Ο Βόβορας που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε διετέλεσε τεχνικός της Νεπτούνας, οδηγώντας τη για πρώτη φορά στην ιστορία της έως και τον τελικό του Κυπέλλου Λιθουανίας, είπε το «ναι» στην Ομοσπονδία της μικρής χώρας της Μέσης Ανατολής. Ο 48χρονος Έλληνας προπονητής θα επιδιώξει να οδηγήσει την εθνική Μπαχρέιν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ το 2027.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών