Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Γέμισε ελληνικές σημαίες το ΣΕΦ - Το πανό με τον Κολοκοτρώνη και ο... ήρωας Φουρνιέ - Φωτογραφίες
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κρέμασαν πανό του Κολοκοτρώνη στο ΣΕΦ για να «πικάρουν» τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος είχε ζητήσει στο προηγούμενο ματς στο ΣΕΦ να μη βρίζουν την Τουρκία
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, 21:00, για τον 4ο τελικό της Basket League, με τους ερυθρόλευκους να χρειάζονται νίκη για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.
Πριν την έναρξη του ματς, οι οπαδοί του Ολυμπιακού κρέμασαν πανό με τη μορφή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και την Ελληνική σημαία, ώστε να πικάρουν τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος είχε επιτεθεί σε όσους έβριζαν την Τουρκία στο προηγούμενο ματς στο ΣΕΦ.
Ο Κολοκοτρώνης ήταν ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της Επανάστασης του 1821, αρχιστράτηγος των Ελληνικών δυνάμεων στον πόλεμο με τους Οθωμανούς.
Πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, εντωμεταξύ, έχουν κρεμαστεί πολλές Ελληνικές σημαίες, ενώ ένας οπαδός έφτιαξε μπλούζα με τη μορφή του Κολοκοτρώνη, αντικαθιστώντας το πρόσωπό του με αυτό του Εβάν Φουρνιέ.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.