Η Αναντολού Εφές είναι έτοιμη να ενισχυθεί κάτω από τη ρακέτα υπογράφοντας τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Ντάνιελ Οτούρου που θα ενταχθεί στο ρόστερ της Χάποελ Τελ Αβίβ.
Οι δύο παίκτες έχουν τον ίδιο ατζέντη, τον Νίκο Σπανό, λεπτομέρεια που βοήθησε πολύ στην γρήγορη ολοκλήρωση της συμφωνίας και θα είναι είναι για 1+1 χρόνο.
Έτσι μετά από έναν χρόνο ο «Big Papa» επιστρέφει στην Πόλη, αυτή την φορά στην ευρωπαϊκή πλευρά και θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και τον Σάρας Γιασικεβίτσιους, που πέρυσι τον άφησαν να φύγει για να πάει στη Μονακό.
Η επισημοποίηση της μετεγγραφής θα γίνει όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις και των δύο ομάδων στα πρωταθλήματά τους.
Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.