Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έδωσε το σύνθημα για την «πράσινη» αντεπίθεση στον 4ο τελικό της σειράς, ζητώντας τη νίκη από πλευράς της ομάδας του.
«Για ότι πρεσβεύει ο Παναθηναϊκός. Για τα εκ κόσμου μας. Για τον Παύλο. Για τον Θανάση. Για τον εγωισμό σας. Για την αδικία. Κατεβείτε και... κερδίστε τους όπως ξέρετε και μπορείτε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Νωρίτερα είχε σχολιάσει τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή εκφράζοντας την αντίθεσή του για τη μη τιμωρία του Γάλλου γκαρντ του Ολυμπιακού με ποινή αποκλεισμού από το Game 4.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.