Με έναν συμβολικό τρόπο τοποθετήθηκε ο επίσημος Παναθηναϊκός για την απόφαση του αθλητικού δικαστή που επιτρέπει στον Εβάν Φουρνιέ να αγωνιστεί κανονικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού στον σημερινό 4ο τελικό της Basket League.
Αντί άλλων σχολίων ή ανακοίνωσης, η πράσινη ΚΑΕ έκανε μια ανάρτηση στο Insgagram με μια μαύρη σελίδα.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας