Ολυμπιακός και Μονακό άφησαν τους Ισπανούς εκτός Final-4 στη Euroleague μετά από 21 χρόνια!
Ο Ολυμπιακός απέκλεισε τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Μονακό την Μπαρτσελόνα - Το 2004 η τελευταία φορά που έμειναν εκτός τετράδας οι Ισπανοί
Το έκαναν και αυτό ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα και η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη.
Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια άφησαν τους Ισπανούς εκτός Final-4 στη Euroleague. Ο Ολυμπιακός απέκλεισε 3-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Μονακό με 3-2 την Μπαρτσελόνα.
Η τελευταία φορά που δεν συμμετείχαν σε Final-4 οι Ισπανοί ήταν το 2004 στο Τελ Αβίβ. Στα 21 χρόνια που ακολούθησαν σε Final-4 συμμετείχαν οι: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια (και με τις ονομασίες Ταού Κεράμικα, Κούτσα Λαμποράλ) και Ουνικάχα Μάλαγα.
Σε αυτή την περίοδο η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το τρόπαιο το 2015, το 2018 και το 2023. Η Μπαρτσελόνα το πήρε το 2015.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών