Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Αλεξάντερ Σεβτσένκο και καταδίκασε την Ελλάδα σε αποκλεισμό από τη συνέχεια του United Cup.
Ο πρώην Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης είχε πολλά θέματα στο παιχνίδι του με τον Καζάκο τενίστα και τα έβαλε με το backhand του.
«To backhand δεν πάει πουθενά, πρέπει να βάλω ένα φορτηγό από πίσω για να πάει. Είναι αδύνατο να κάνω οτιδήποτε με το backhand» είπε σε διακοπή του αγώνα ο Έλληνας με τον Τεό Αγγελίνο, αρχηγός αποστολής, να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.