Γκολάρα με φάουλ ο Ροναλντίνιο, γύρισε πίσω τα χρόνια και ο Φίγκο στο ματς θρύλων Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Βραζιλιάνος σκόραρε ένα τρομερό γκολ και παραλίγο να πετύχει ακόμη ένα καλύτερο με κοφτή ντρίμπλα από άλλο πλανήτη και σκάψιμο πάνω από τον τερματοφύλακα - Από την πλευρά του ο Φίγκο σκόραρε κόντρα στην ομάδα που μισήθηκε περισσότερο - Νίκη 4-2 στα πέναλτι για τη Μπάρσα (2-2 κανονική διάρκεια)
Σαν να μην πέρασε μια μέρα, με το χαμόγελο στα χείλη, ο Ροναλντίνιο ήταν ένα από τα σημεία αναφοράς στο ματς που έδωσαν θρύλοι της Μπαρτσελόνα με θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης στη Ντόχα, σε μια σειρά εμπορικών φιλικών αγώνων που μας γεμίζουν νοσταλγία και μας κάνουν να επιστρέφουμε αρκετά χρόνια πίσω - τόσο τους... κάπως νεότερους, όσο και τους μεγαλύτερους.
Ο «μάγος» της παιδικής ηλικίας πολλών ποδοσφαιρόφιλων ήταν αυτός που διπλασίασε νωρίς-νωρίς τα τέρματα της ομάδας του, ενώ είχε και μια τρομερή ατομική ενέργεια στο δεύτερο μέρος (56'), που θύμισε κατά πολύ το έβδομό του γκολ με την εθνική Βραζιλίας πριν αρκετά χρόνια κόντρα στη Σαουδική Αραβία. Σε τούτη την περίπτωση, δυστυχώς, δεν βρήκε δίχτυα.
Δείτε το γκολ κόντρα στους Σαουδάραβες στο 3ο λεπτό του παρακάτω βίντεο:
Για τους θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης πρωταγωνιστής ήταν ο... ανέκφραστος Λουίς Φίγκο, ο οποίος μείωσε σε 2-1 για τους «μερένγκες», θυμίζοντας σε πολλούς το πόσο τον είχαν μισήσει όταν έφυγε από το «Καμπ Νόου» για να γίνει κάτοικος Μαδρίτης. Το 2-2 της κανονικής διάρκειας έκανε ο Κόνγκο, πριν οι «μπλαουγκράνα» πάρουν το ματς στη διαδικασία των πέναλτι (4-2).
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.