Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός: Πέρασαν την Πρωτοχρονιά μαζί Ροντινέι και Αράο (vid)
Ο Γουίλιαν Αράο του Παναθηναϊκού και ο Ροντινέι του Ολυμπιακού πέρασαν μαζί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Το κοινό παρελθόν που τους συνδέει.
Ο Γουίλιαν Αράο και ο Ροντινέι πέρασαν παρέα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και το σχετικό γεγονός έγινε γνωστό μετά από story που έκαναν, το οποίο είχε μία δική τους φωτογραφία από Facetime, που έκαναν με τους ΝτιέγκοΡίμπας και ΈβερτονΡιμπέιρο.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού και ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού είχαν συνυπάρξει στην Φλαμένγκο για περίπου 6,5 χρόνια και από τότε διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, οι δύο παίκτες με τους οποίους είχαν την επικοινωνία και ανέβασαν το story ήταν κι εκείνοι συμπαίκτες τους στην βραζιλιάνικη ομάδα.
Να σημειωθεί πως οι δυό τους πήραν έφτασαν στην Φλαμένγκο με διαφορά μόλις μιας μέρας στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο της σεζόν 2015-2016.
Δείτε την σχετική φωτογραφία:
Μάλιστα, ο Ροντινέι ανέβασε κι ένα story στο οποίο ευχήθηκε για τη νέα χρονιά σε όλους μιλώντας άπταιστα ελληνικά.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.