Απίστευτο περιστατικό στην Αργεντινή: Διαιτητής μαχαίρωσε ποδοσφαιριστή εν ώρα αγώνα - Δείτε βίντεο

Απίστευτο περιστατικό στην Αργεντινή: Διαιτητής μαχαίρωσε ποδοσφαιριστή εν ώρα αγώνα - Δείτε βίντεο

Παραλίγο τραγωδία σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Αργεντινή όταν 62χρονος ρέφερι μαχαίρωσε 21χρονο ποδοσφαιριστή μετά από... διαμαρτυρίες

Maxairoma
Ένας αγώνας ερασιτεχνικού πρωταθλήματος σε μια γειτονιά της πόλης Ελντοράντο στη βορειοανατολική περιφέρεια Μισιόνες της Αργεντινής, λίγο έλειψε να περάσει στην ιστορία για μια απίστευτη τραγωδία.

Για την ακρίβεια απείχε λίγα εκατοστά, όσο και το μαχαίρι που κάρφωσε στο στήθος του 21χρονου Κέβιν Α., ο 62χρονος διαιτητής Ρεμίλιο Α., ο οποίος έχει συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες ανθρωποκτονίας!

Την ώρα που ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη προέκυψε ένταση μεταξύ των παικτών και των δύο ομάδων, με τον διαιτητή να εμπλέκεται και μετά τις διαμαρτυρίες του Κέβιν να βγάζει το αιχμηρό αντικείμενο που κουβαλούσε πάνω του και να τον μαχαιρώνει στο στήθος.

Κλείσιμο


Αμέσως οι συμπαίκτες του Κέβιν τον απομάκρυναν από τον χώρο φωνάζοντας «τον μαχαίρωσε, τον μαχαίρωσε» με τον άτυχο ποδοσφαιριστή να μεταφέρεται στο πλησιέστερο νοσοκομείο και τον διαιτητή να συλλαμβάνεται εντός γηπέδου.


Κι όπως έγινε γνωστό, ο 62χρονος ρέφερι από τις πρώτες διαμαρτυρίες έδειχνε στους ποδοσφαιριστές το αιχμηρό αντικείμενο που είχε αρχικά κρυμένο στην κάλτσα του, προκειμένου να τους απειλήσει, ενώ όπως αποδείχθηκε μετά τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου απίστευτου περιστατικού, είχε χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές απειλητικά το μαχαίρι του και σε άλλους αγώνες!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης