Βραζιλία: Άφησε έγκυο γυναίκα και κόρη στο χειρουργείο για να δει την ομάδα του 2.600 χιλιόμετρα μακριά αλλά, όλα πήγαν λάθος

Βραζιλία: Άφησε έγκυο γυναίκα και κόρη στο χειρουργείο για να δει την ομάδα του 2.600 χιλιόμετρα μακριά αλλά, όλα πήγαν λάθος

Να δει την αγαπημένη του Βίλα Νόβα να επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία ήθελε 27χρονος οπαδός που τα ρίσκαρε όλα αγνοώντας τις απειλές

Villa_Nova
Η απόσταση από την Γκοϊάνια, την πρωτεύουσα της πολιτείας Γκόιας στη νότια Βραζιλία, μέχρι το Νατάλ, την πρωτεύουσα της πολίτείας Ρίο Γκράντε Ντο Νόρτε στην βορειοανατολική πλευρά της χώρας είναι 2.600 χιλιόμετρα αν επιλέξει κάποιος να κάνει το ταξίδι με αυτοκίνητο.

Μία τεράστια απόσταση, όχι όμως για έναν αποφασισμένο οπαδό ο οποίος ζει με το όνειρο του να δει την αγαπημένη του ομάδα να επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από σχεδόν 40 χρόνια.

Κι αυτό ακριβώς το μεγάλο ταξίδι επέλεξε να κάνει ο Ζοάο Βίλτορ Σίλβα, φανατικός οπαδός της Βίλα Νόβα, η οποία με νίκη στην έδρα της υποβιβασμένης ABC (Α Μπε Σε Νατάλ) το απόγευμα του Σαββάτου κέρδιζε το εισιτήριο για την βραζιλιάνικη Serie A.

Μόνο που ο 27χρονος φίλος της Βίλα Νόβα πριν ξεκινήσει την... Οδύσσειά του βρέθηκε σ' ένα μεγάλο δίλημμα καθώς πέραν του ότι η σύζυγός του διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η 3χρονη κόρη τους την Κυριακή έπρεπε να μπει στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη επέμβαση.

Κλείσιμο
Όταν λοιπόν ο Σίλβα ενημέρωσε τη σύζυγο του Φερνάντα για τα σχέδιά του η απάντηση που πήρε ήταν πως «αν τυχόν κάνεις αυτό το ταξίδι τότε χωρίζουμε».

Είτε γιατί ο ίδιος δεν πίστεψε ότι η απειλή ήταν σοβαρή, είτε γιατί η αγάπη του για την ομάδα είναι πάνω κι από την οικογένεια, ο Σίλβα βρέθηκε στο Νατάλ.

Η ιστορία του όμως είχε ήδη γίνει γνωστή και λίγο πριν τον αγώνα μίλησε στο Globoesporte ξεκινώντας με χαμόγελα και καταλήγοντας με κλάματα.



«Άφησα τη σύζυγό μου τριών μηνών έγκυο και η κόρη μου κάνει εγχείρηση αυτή την Κυριακή. Εγώ θα είμαι στον δρόμο και δεν θα επιστρέψω πριν από το βράδυ της Δευτέρας. Όταν φτάσω εκεί, μόνο ο Θεός ξέρει τι θα συμβεί», ήταν τα λόγια του, ενώ ένας άλλος οπαδός της Βίλα Νόβα, λίγο πριν μπουν στο γήπεδο πρόσθεσε με νόημα:«Μια ημέρα θα καταλάβει, αλλά για να τον συγχωρήσει η Φερνάντα θα πρέπει να περάσει καιρός».

Ωστόσο η αγαπημένη τους ομάδα ηττήθηκε από την αδιάφορη ABC με 3-2 και το όνειρο της ανόδου μετατράπηκε σε τρομακτικό όνειρο... Εφιάλτη τεραστίων διαστάσεων καθώς λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής συνειδητοποίησε πως πέρα από το χαμένο όνειρο της αγαπημένης του ομάδα, είχε πλέον χάσει και την οικογένεια του... Κι εκεί ίσως να μην έχει ξανά την ευκαιρία να την κερδίσει πίσω (σε αντίθεση με τη Βίλα Νόβα που ίσως του χρόνου κερδίσει την άνοδο).

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Στο κατακόρυφο η αγωνία για την 4η απελευθέρωση ομήρων - Η Χαμάς χωρίζει παιδιά από μητέρες

Διδυμότειχο: Δωρεά 100.000 ευρώ από ζευγάρι ηλικιωμένων στο Γενικό Νοσοκομείο

Συζήτηση Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο της Morgan Stanley στο Λονδίνο - «Έχουμε ισχυρή εντολή για μεταρρυθμίσεις»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης