Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν 0-2: Η Κιμ Καρντάσιαν δεν έφερε γούρι - Αποδοκιμάστηκε ο Μέσι

Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν 0-2: Η Κιμ Καρντάσιαν δεν έφερε γούρι - Αποδοκιμάστηκε ο Μέσι

Πριν από λίγες ημέρες η Αμερικανίδα πήγε στο Emitates και απέκλεισε την Άρσεναλ - Σήμερα την κάλεσαν στο Παρίσι και η Παρί των Μέσι-Εμπαπέ έχασε από τη Ρεν

kim
Όταν η Άρσεναλ αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Σπόρτινγκ για το Europa League οι οπαδοί της την αποκάλεσαν «γρουσούζα» στα social media. 

H Κιμ Καρντάσιαν δεν πτοήθηκε όμως. Πέρασε την Μάγχη και έφτασε στο Παρίσι όπου ήταν καλεσμένη της Παρί Σεν Ζερμέν για τον αγώνα της Ligue 1 με τη Ρεν. Η Αμερικανίδα έκανε και πάλι το θαύμα της. 



Κλείσιμο
Η Ρεν που είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας κέρδισε με 2-0 την πρώτη Παρί του Εμπαπέ και του Μέσι μέσα στο σπίτι της. Η Κιμ αποθεώθηκε πριν από τον αγώνα σε αντίθεση με τον Λιονέλ Μέσι που έκραξαν οι Ultras της Παρί αφού παίρνει πολλά λεφτά και η ομάδα έχει ήδη βγει εκτός Ευρώπης και Κυπέλλου Γαλλίας. 

Κατά την ανάκρουση της ενδεκάδας της Παρί μερίδα οπαδών αποδοκίμασε των Αργεντινό, όμως αρκετοί φίλοι της ομάδας έδειξαν την αντίθεση τους με τους οργανωμένους και χειροκρότησαν τον Pulga.

Ο αγώνας 

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν κατώτερη των περιστάσεων στην εντός έδρας αναμέτρηση με την 5η Ρεν και ηττήθηκε με 2-0. Αχίλλειος πτέρνα η... πειραματική άμυνα των πρωταθλητών Γαλλίας, καθώς παρατάχθηκαν χωρίς τους τραυματίες Ράμος, Μουκιέλε, Χακίκι, Μαρκίνιος και Κιμπεμπέ, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθούν ο 17χρονος Μπιτσιαμπού και ο 20χρονος Πεμπελέ, όπως και ο Μπερνάρ σε θέση στόπερ.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 


Στο 24' ο Κιλιάν Μπαπέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ήταν σε θέση οφσάιντ και στο 27' ο Μανταντά του είπε «όχι». Ο έμπειρος τερματοφύλακας έκανε μεγάλες αποκρούσεις σε σουτ του Μέσι στο 33' και του Μπαπέ στο 41'. Στο 45' ο Μπουριγκέρ έβγαλε βαθιά μπαλιά, ο ταχύτατος Τόκο Εκαμπί έφυγε στην πλάτη Ντανίλο - Μπερνάρ και νίκησε τον Ντοναρούμα για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος. Μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή ο Ουγκοτσουκού έφυγε στην αντεπίθεση, γύρισε την μπάλα και ο Καλιμουέντο εξ επαφής με προβολή έδωσε «αέρα» δυο γκολ στην ομάδα του. Ο Στιβ Μανταντά κατέβασε τα «ρολά» και οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το 0-2 μέχρι το φινάλε.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Πεμπελέ (46' Ζαΐρ Εμερί), Ντανίλο, Μπιτσιαμπού, Μπερνάτ (56' Σάντσες), Βιτίνια, Βεράτι, Ρουίθ (56' Εκιτίκε), Μέντες, Μέσι, Εμπαπέ

Ρεν: Μανταντά, Σπενς (78' Τραορέ), Γου, Τεατέ, Ομαρί, Τριφέρ (8' Μέλινγκ), Ντουέ (71' Γκουϊρί), Ουγκοτσουκού (Σανταμαρία), Μπουριζό, Τοκό Εκαμπί, Καλιμουεντό (78' Σαλάχ)


Ειδήσεις σήμερα:

Μερική ή ολική κρατικοποίηση της Credit Suisse εξετάζει η Ελβετία


Αλλαγές στην Αστυνομία, προαγωγές και τοποθετήσεις Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Μήνυμα Ερντογάν για τουρκική αντιπολίτευση - «Λαέ μου, μην τους δώσετε την ευκαιρία στις 14 Μαΐου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης