Κάφι: Πρωταθλητής του NBA και πρώην συμπαίκτης του Τζόρνταν έχασε 34 εκατ. δολάρια δίνοντας διατροφές σε οχτώ γυναίκες

Κάφι: Πρωταθλητής του NBA και πρώην συμπαίκτης του Τζόρνταν έχασε 34 εκατ. δολάρια δίνοντας διατροφές σε οχτώ γυναίκες

Ο Τζέισον Κάφι έπαιξε στους Σικάγο Μπουλς και κέρδισε 2 πρωταθλήματα - Εν συνεχεία έχασε τα πάντα αφού έχει 10 παιδιά από 8 διαφορετικές γυναίκες

jason_caffey
O Τζέισον Κάφι είχε την τύχη στην καριέρα του ν' αγωνιστεί στους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν κερδίζοντας τα πρωταθλήματα NBA το 1996 και το 1997.

Στα χρόνια που έπαιξε στο NBA ο Κάφι κέρδισε 34.068.568 δολάρια από τα συμβόλαιά του και έκλεισε την καριέρα του το 2003 στους Μπακς.



Κλείσιμο
Ο Τζέισον Κάφι στα χρόνια που έπαιζε μπάσκετ έκανε άστατη ζωή εκτός γηπέδων με αποτέλεσμα σήμερα να έχει 10 παιδιά από 8 διαφορετικές γυναίκες. Αυτό ήταν και το μοιραίο του λάθος.

Λίγα χρόνια μετά την απόσυρσή του ξεκίνησαν τα προβλήματα με τις διατροφές. Φυλακίστηκε αρκετές φορές επειδή δεν πλήρωνε και το 2010 είχε μπει πάλι πίσω από τα σίδερα για ενδοοικογενειακή βία.

Jason Caffey Posterizes Danny Schayes


Ο Τζέισον γρήγορα δήλωσε χρεωκοπία, όπως γίνεται και με τα (περίπου) 2/3 των παλαίμαχων NBAers, και σήμερα δεν έχει χάσει μόνο όλα του τα λεφτά αλλά χρωστάει!

Πλέον δεν πληρώνει τίποτα αφού δεν έχει και τίποτα! Οι αρχές προχώρησαν πριν από λίγους μήνες σε νέα σύλληψή του αφού έπρεπε να πληρώσει 200.000 δολάρια για τα παιδιά του αλλά εκείνος αγνόησε την απόφαση του δικαστηρίου.

Συνολικά είχε χρέος 1,9 εκατομμυρίων δολαρίων!

«Δεν είναι μυστικό ότι πέρασα άσχημα από κάποιες αποφάσεις που πήρα στη ζωή μετά την καριέρα μου στο μπάσκετ. Αλλά αυτά που έμαθα από τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Σκότι Πίπεν, τον Ντένις Ρόντμαν – είναι ο λόγος που είμαι ακόμα ζωντανός σήμερα και εξακολουθώ να μπορώ να φροντίζω τον εαυτό μου».




Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός γραμμής ο Αποστολάκης για τους «αντάρτες» της ΝΔ - Προσωπικές οι απόψεις του λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Είχα ζητήσει βοήθεια, κανείς δεν ανταποκρίθηκε - Ήταν η έσχατη λύση», λέει ο πατέρας που άρπαξε τον 2χρονο Γιώργο

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το δίλημμα του Ερντογάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης