Παναθηναϊκός-Ράγιο Βαγιεκάνο 0-1 : Του έλειψε το γκολ, ήττα από την Ράγιο και τώρα... Ντνίπρο! - Δειτε βίντεο

Παναθηναϊκός-Ράγιο Βαγιεκάνο 0-1 : Του έλειψε το γκολ, ήττα από την Ράγιο και τώρα... Ντνίπρο! - Δειτε βίντεο

Ο Παναθηναϊκός σπατάλησε πολλές ευκαιρίες σε ένα μάθημα για αυτά που δεν πρέπει να κάνει κόντρα στη Ντνίπρο, δεν είχε και τόσο καλή εικόνα και ηττήθηκε στη Λεωφόρο 1-0 από την Ράγιο Βαγιεκάνο

5934057
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού ενόψει της Ντνίπρο ξεκίνησε τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια.

Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Σένκεφελντ με τον Μάγκνουσον οι δύο στόπερ. Ρούμπεν, Τσόκαι, Τζούρισιτς η τριπλέτα στη μεσαία γραμμή. Αριστερός εξτρέμ ο Μπερνάρντ, δεξιός ο Παλάσιος και στη κορυφή του 4-3-3 o Σπόραρ.

Στο 61' ο Λοντίγκιν άλλαξε τον Μπρινιόλι, ο Μλαντένοβιτς τον Χουάνκαρ, ο Βιλένα τον Τσοκάι και ο Μαντσίνι τον Μπερνάρντ. Στο 74' Κώτσιρας, Ζέκα και Κλεϊνχέισλερ πάτησαν το χορτάρι της Λεωφόρου.

Στο 83' ο Αϊτόρ πήρε την θέση του Τζούρισιτς και ο Γερεμέγεφ εκείνη του Σπόραρ. Στο 90' μπήκαν Φικάι και Σιδεράς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cu5ke7q9wnzd)


Σε ρηχά νερά δημιουργικά λόγω πολλών και εύκολων λαθών
Απέναντι στον πιο δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο που αντιμετώπισε μέχρι και σήμερα στα καλοκαιρινά του φιλικά, ο Παναθηναϊκός μπορεί να απειλήθηκε μόνο μία φορά από του σουτ του Τρέχο στο 24' μετά το λάθος του αρνητικότατου Τσοκάι, αλλά δημιουργικά θα έπρεπε να κάνει περισσότερα πράγματα πάνω στο χορτάρι.

Το Τριφύλλι δεν είχε υπομονή στο παιχνίδι του, έκανε πολλά και εύκολα λάθη, σε ένα ρεσιτάλ ''πουλημάτων'' της μπάλας. Στο cooling break ο Γιοβάνοβιτς ζήτησε καλύτερες επιλογές αλλά ούτε και τότε ήρθαν αυτές, με αποτέλεσμα η ομάδα του να μην δημιουργεί προϋποθέσεις για ευκαιρία.

Ένα σουτ του Τσοκάι έξω από την περιοχή στο 6' που έβγαλε ο πορτιέρε της Ράγιο και ένα πλάγιο τετ α τετ του Σπόραρ μετά από βαθιά μπαλιά του Μάγκνουσον στο 30' που απομάκρυνε και πάλι ο κίπερ των Ισπανών ήταν οι μοναδικές καλές στιγμές των γηπεδούχων.

Κλείσιμο
Κάποιες καλές πιέσεις ψηλά που έφεραν λάθος του αντιπάλου, την φάση του Σπόραρ και την ανασταλτική του λειτουργία στο μεσαίο και το χαμηλό μπλοκ είναι τα πράγματα που μπορεί να κρατήσει ο Παναθηναϊκός από το πρώτο μέρος, όπου σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισε μόνο ο Χουάνκαρ.

Μάθημα οι χαμένες ευκαιρίες, λάμψη Τζούρισιτς, ντεμπούτο Βιλένα και τώρα Ντνίπρο
Στο δεύτερο μέρος και με κορυφαίους τους Τζούρισιτς και Παλάσιος ο Παναθηναϊκός έγινε πιο απειλητικός αλλά όπως και στο παιχνίδι με την Μπερ Σεβά του έλειψαν οι σωστές, οι ποιοτικές επιλογές στο τελείωμα των φάσεων.

Η Ράγιο στο 57' άνοιξε το σκορ με τον Γκαρθία να τιμωρεί τους ''πράσινους'' για ένα εύκολο πούλημα της μπάλας του Ρούμπεν έξω από την περιοχή και ενώ προηγουμένως ο Μπρινιόλι έκανε τριπλή επέμβαση.


Στο 62' ο Σπόραρ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μόρο, ο οποίος στο 72' έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Παλάσιος. Στο 72' το σουτ του Μλαντένοβιτς πέρασε άουτ ενώ ο Σέρβος στιγμές αργότερα δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την υπέροχη σέντρα του Τζούρισιτς.

Στο 85' ο Γερεμέγεφ μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής από ωραία εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στο πλεκτό.

Στα αξιοσημείωτα της επανάληψης το ανεπίσημο ντεμπούτο του Βιλένα που μπήκε στο 61' και έδειξε-όπως είναι λογικό- πως θέλει χρόνο να εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος για την Ράγιο, με τον Παναθηναϊκό να ολοκληρώνει με ήττα τα φιλικά της προετοιμασίας. Το αποτέλεσμα, φυσικά, δεν παίζει κανέναν ρόλο αυτή την εποχή και αυτό που μετρά είναι η εικόνα, με τους ''πράσινους'' να οφείλουν να βελτιωθούν στο κομμάτι της εκτέλεσης των ευκαιριών που δημιουργούν στα παιχνίδια, να είναι πιο αποτελεσματικοί. Προβληματικό ήταν και το πρώτο μέρος για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπου η εικόνα θα έπρεπε να είναι πολύ καλύτερη.

Ατομικά ξεχώρισε ο Τζούρισιτς που ήταν ο κορυφαίος για το Τριφύλλι, ο Χουάνκαρ στο πρώτο ημίχρονο και ο Παλάσιος με την εικόνα του στο δεύτερο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι (61' Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (74' Κώτσιρας), Σένκεφελντ (90' Σιδεράς), Μάγκνουσον (90' Φικάι), Χουάνκαρ (61' Μλαντένοβιτς), Πέρεθ (74' Ζέκα), Τσοκάι (61' Βιλένα), Τζούριτσιτς (83' Αϊτόρ), Μπερνάρ (62' Μαντσίνι), Παλάσιος (74' Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (83' Γερεμέγεφ).

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Μόρο, Τσαβάρια (63' Πριέτο), Αριντάνε, Ισί (46' Πόνσε), Τρέχο (46' Πόζο), Ντέκα, Αντρές (46' Άλβαρό), Μουμίν, Μπάλιου, Όσκαρ, Φαλκάο (46' Τομάς).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμοί, η νούμερο ένα αιτία θανάτου μικρών παιδιών - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς

Απόβαση εφοριακών σε νησιά - «Σύννεφο» το «κάρφωμα» για καφετέριες, φαρμακεία και μίνι - μάρκετ

«Του έβαλα λαδάκι στα εκζέματα» λέει ο ιερέας στη Ρόδο για τον τουρίστα που άλειψε γυμνό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης