Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής (15:45) ο Δημήτρης Αγραβάνης
Ευχάριστα είναι τα νέα στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Κώστας Σλούκας ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν πλήρεις στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό το μεσημέρι της Κυριακής (19/3 - 15:45).
Ο Σλούκας στο πρωτάθλημα μετράει 5.77 πόντους ανά αγώνα, ενώ στην EuroLeague είναι ο κορυφαίος δημιουργός της ομάδας, αφού πέραν των 11 πόντων μοιράζει και 6.4 τελικές πάσες.
Ο Ολυμπιακός θέλει να υπερασπιστεί άλλωστε το εντός των τειχών αήττητο, όντας μόνος πρώτος στην κορυφή με 17-0, σε απόσταση τριών νικών από τον αιώνιο αντίπαλό του, ενώ μετά και τον τελικό του Κυπέλλου έχει διευρύνει το μεταξύ τους σερί στο 11-0.
Από την άλλη ο Δημήτρης Αγραβάνης προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη.
Αντίθετα, εκτός αγωνιστικής δράσης έχει τεθεί ο Ματέους Πονίτκα, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην αναμέτρηση απέναντι στη Βιλερμπάν. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός δήλωσε στην Basket League και τον Μάριους Γκριγκόνις, με τον Ματ Τόμας να μένει εκτός επιλογών και να μην έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»