Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής (15:45) ο Δημήτρης Αγραβάνης
Ευχάριστα είναι τα νέα στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Κώστας Σλούκας ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν πλήρεις στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό το μεσημέρι της Κυριακής (19/3 - 15:45).
Ο Σλούκας στο πρωτάθλημα μετράει 5.77 πόντους ανά αγώνα, ενώ στην EuroLeague είναι ο κορυφαίος δημιουργός της ομάδας, αφού πέραν των 11 πόντων μοιράζει και 6.4 τελικές πάσες.
Ο Ολυμπιακός θέλει να υπερασπιστεί άλλωστε το εντός των τειχών αήττητο, όντας μόνος πρώτος στην κορυφή με 17-0, σε απόσταση τριών νικών από τον αιώνιο αντίπαλό του, ενώ μετά και τον τελικό του Κυπέλλου έχει διευρύνει το μεταξύ τους σερί στο 11-0.
Από την άλλη ο Δημήτρης Αγραβάνης προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη.
Αντίθετα, εκτός αγωνιστικής δράσης έχει τεθεί ο Ματέους Πονίτκα, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην αναμέτρηση απέναντι στη Βιλερμπάν. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός δήλωσε στην Basket League και τον Μάριους Γκριγκόνις, με τον Ματ Τόμας να μένει εκτός επιλογών και να μην έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή