Η EuroLeague αποφασίζει για τη χορηγική πρόταση από το Ντουμπάι

Η EuroLeague αποφασίζει για τη χορηγική πρόταση από το Ντουμπάι

Πληροφορίες από ισπανικά δημοσιεύματα μιλούν για νέα πρόταση που κατατέθηκε στην EuroLeugue από το Ντουμπάι διάρκειας έξι χρόνων και ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ - Εντός Μαρτίου η τελική απόφαση

Η EuroLeague αποφασίζει για τη χορηγική πρόταση από το Ντουμπάι
Ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Ντουμπάι και EuroLeague φαίνεται πως παραμένει ανοιχτός και με περισσότερα στοιχεία να καταφθάνουν για την επιθυμία μίας επικείμενης συνεργασίας.

Δημοσίευμα της Mundo Deportivo αναφέρει χαρακτηριστικά πως πρόκειται άμεσα μέσω συμβουλίου των 13 μετόχων (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπασκόνια, Φενέρμπαχτσε, Αναντολού Εφές, Αρμάνι Μακάμπι, Ζάλγκρις, Βιλερμπάν, Μπάγερν και ΤΣΣΚΑ) να αποφασιστεί αν πρόκειται να υπάρχει η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές για την πρόταση έξι χρόνων και 150 εκατομμυρίων που φέρεται να έχει κατατεθεί.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, η πλευρά του Ντουμπάι διατίθεται να προσφέρει το συγκεκριμένο ποσό, με την προϋπόθεση πως αρχικά θα εκπροσωπείται στην EuroLeague από μία ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ υπάρχει πλάνο να φιλοξενήσει και τα Final 4 του 2025 και 2029.

Μάλιστα, το «άνοιγμα» που έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων με το ιλιγγιώδες ποσό, φαίνεται πως θα προκαλέσει και την αύξηση των ομάδων που θα διεκδικούν κάθε χρόνο τον τίτλο. Συγκεκριμένα από 18 που είναι τη δεδομένη στιγμή, λογίζεται πως θα αυξάνονται κατά δύο ανά σεζόν, μέχρι και το 2028 όπου η εικόνα θα αφορά την παρουσία 24 ομάδων.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως οι 13 μέτοχοι της ECA βρέθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενώ ο Μάρσαλ Γκλίκμαν, CEO της Euroleague Basketball είχε δηλώνει ενθουσιασμένος με την προοπτική της επέκτασης στο Ντουμπάι.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Οδύνη στην κηδεία του μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη - Παρών ο Μητσοτάκης

Σε αναστολή καθηκόντων οι γιατροί για τον επιθεωρητή - Έδωσαν άδεια 30 ημερών χωρίς εξέταση


Συνελήφθη ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης - Είχε καταδικαστεί για ακάλυπτες επιταγές και χρέη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης