Serie A: Ο Μπαλντάντσι «πάγωσε» την Ίντερ στο Μιλάνο, 1-0 η Έμπολι - Δείτε το γκολ

Serie A: Ο Μπαλντάντσι «πάγωσε» την Ίντερ στο Μιλάνο, 1-0 η Έμπολι - Δείτε το γκολ

Η Έμπολι έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες τίτλου των Νερατζούρι - Ματσάρα στο Τορίνο, Γιουβέντους-Αταλάντα 3-3 - Κλώτσησε την ευκαιρία η Κρεμονέζε, 1-1 με την Μπολόνια

Collage_Maker-24-Jan-2023-12_42-AM
Το κλίμα στο Μιλάνο ήταν γιορτινό μετά και την άνετη κατάκτηση του Σούπερ Καπ, ο Ιντσάγκι μιλούσε ακόμα για ελπίδες τίτλου, ωστόσο η Έμπολι φρόντισε να... προσγειώσει την Ίντερ, αφου επικράτησε 1-0. Στο -13 από την κορυφή της Serie A οι Νερατζούρι, οι οποίοι για 45+ λεπτά έπαιξαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Σκρίνιαρ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι τόσο με τον Καμπιάγκι όσο και με τον Καπούτο, χωρίς όμως να βρουν δίχτυα. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια έγιναν επικίνδυνοι, αλλά τόσο ο Ντιμάρκο όσο και ο Λαουτάρο αστόχησαν από πλεονεκτική θέση.

Στο 40′ είχαμε τη φάση του ματς, όταν ο Σκρίνιαρ με καρατιά στον Καπούτο άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Με αυτό το πλεονέκτημα η Εμπολι απείλησε στο β’ μέρος με τον Μπαϊράμι και τελικά άνοιξε το σκορ στο 66′ με τον Μπαλντάντσι, ο οποίος είχε μπει στο γήπεδο τέσσερα λεπτά νωρίτερα. Η Ιντερ πίεσε, αλλά ο Τζέκο στο 75′ δεν βρήκε στόχο μετά τη σέντρα του Τσαλχάνογλου. Δυο λεπτά αργότερα η Ιντερ πλησίασε στο γκολ, αλλά η κεφαλιά - διώξιμο του Λουπέρτο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpzw0racgx95)


Η Γιουβέντους παραπαίει ψυχολογικά και βαθμολογικά. Οι Μπιανκονέρι στο πρώτο τους ματς μετά το «βαρύ» -15 από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Ιταλίας, λόγω της υπόθεσης plusvalenza και προερχόμενοι από την «πεντάρα» από τη Νάπολι δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες και έμειναν στην ισοπαλια με την Αταλάντα στο Τορίνο με σκορ 3-3. Στο -11 από την εξάδα η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Οι Μπεργαμάσκι προηγήθηκαν μόλις στο 5' με τον Αντεμόλα Λούκμαν, ο οποίος νίκησε τον Σέζνι μετά από ασίστ του Μπογκά. Οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή από το πρώτο μέρος. Στο 23' κέρδισαν πέναλτι χάρη σε περέμβαση του VAR και ο Ντι Μαρία το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1. Στο 34' ο Φατζόλι έβγαλε τη σέντρα και ο Αρκάντιους Μίλικ με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γκασπερίνι χρειάστηκαν μόλις οκτώ λεπτά για να κάνουν ανατροπή στην ανατροπή. Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Λούκμαν έδωσε ασίστ στον Μέλε που ισοφάρισε. Ο Λούκμαν ήταν ο MVP της Αταλάντα και στο 53' πέτυχε και δεύτερο γκολ, με κεφαλιά και πάλι από μπαλιά του Μπογκά.

Κλείσιμο
Η Γιούβε έμεινε για δεύτερη φορά πίσω στο σκορ, όμως βρήκε το γκολ της ισοφάρισης για να σώσει έστω τον βαθμό. Στο 65' ο Ντι Μαρία εκτέλεσε πλασαριστά ένα φάουλ έξω από την περιοχή και ο Ντανίλο με έναν κεραυνό, έκανε το 3-3, το οποίο έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpz1s40m1xq9)


Η Κρεμονέζε προηγήθηκε από το… πουθενά με πέναλτι του Οκερέκε, αλλά απώλεσε το προβάδισμά της με αυτογκόλ του Κίρικες, με το 1-1 κόντρα στην Μπολόνια να την κρατά στον πάτο της βαθμολογίας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpysiv5153yp)


Στις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής στη Serie A σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Βερόνα-Λέτσε 2-0

Σαλερνιτάνα-Νάπολι 0-2

Φιορεντίνα-Τορίνο 0-1

Σαμπντόρια-Ουντινέζε 0-1

Μόντσα-Σασουόλο 1-1

Σπέτσια-Ρόμα 0-2

Γιουβέντους-Αταλάντα 3-3

Μπολόνια-Κρεμονέζε 1-1

Ίντερ-Έμπολι 0-1

Λάτσιο-Μίλαν 24/1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 19 αγώνες)

Νάπολι 50

Μίλαν 38 -18αγ.

Ίντερ 37

Ρόμα 37

Αταλάντα 35

Λάτσιο 34 -18αγ.

Ουντινέζε 28

Τορίνο 26

Έμπολι 25

Γιουβέντους 23

Φιορεντίνα 23

Μπολόνια 23

Μόντσα 22

Λέτσε 20

Σπέτσια 18

Σαλερνιτάνα 18

Σασουόλο 17

Βερόνα 12

Σαμπντόρια 9

Κρεμονέζε 8

* Η Γιουβέντους έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 15 βαθμών.


Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην Τουρκία - Ο Ερντογάν χάνει απ' όλους τους πιθανους αντιπάλους του στις δημοσκοπήσεις

«Πυραμίδα» με 70 θύματα - Με το «αεροπλανάκι της Γλυφάδας»... έκαναν φτερά 16 εκατ. ευρώ

«The Crown» αλά ελληνικά: Ο «διάδοχος Παύλος» έχει προίκα 2,5 δισ. δολάρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης