Τσιτσιπάς: «Κάποια μέρα θα είμαι στο Νο 1»

Τσιτσιπάς: «Κάποια μέρα θα είμαι στο Νο 1»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την ήττα του στην πρεμιέρα των ATP Finals αλλά και τον μεγάλο του στόχο να βρεθεί στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης

Τσιτσιπάς: «Κάποια μέρα θα είμαι στο Νο 1»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νόβακ Τζόκοβιτς στον πρώτο του αγώνα στο πλαίσιο των ATP Finals.

Για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα ο Σέρβος νίκησε τον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος καλείται, πλέον, στη συνέχεια να κάνει δύο νίκες αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με τον Ντανίιλ Μεντβέντεφ.

«Είναι ξεκάθαρο πως ήθελα να ξεκινήσω με νίκη, αλλά θέλω να κρατήσω μια αισιόδοξη στάση. Αυτή η ήττα θα με κάνει να έχω ακόμα περισσότερο κίνητρο στα δυο επόμενα παιχνίδια και το βασικό από την αρχή, ήταν να απολαύσω τους αγώνες μου εδώ. Το να περάσω καλά είναι έτσι κι αλλιώς η πρώτη μου προτεραιότητα, ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα.»

Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς μίλησε και για το στόχο του να ανέβει στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, λέγοντας πως δεν θέλει να του γίνει έμμονη ιδέα: «Είναι όνειρο και ένας μακροπρόθεσμος στόχος. Δεν βιάζομαι όμως να βρεθώ εκεί και, για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω πως κάποια μέρα θα τα καταφέρω να είμαι εκεί. Αυτό που χρειάζεται να κάνω είναι να συγκεντρωθώ στο τένις μου, στη βελτίωσή μου και να μην έχω εμμονή με το Νο 1.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Πληρωμές Δεκεμβρίου - Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα καταβληθούν επιδόματα, Δώρα και συντάξεις

«Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους»: Ποιοι δικαιούνται έξτρα μπόνους επιδότησης - Οι περιοχές όπου ισχύει το «μπόνους» 15% 

Τέλη κυκλοφορίας 2023: Εντός της εβδομάδας θα αναρτηθούν - Πως θα τα τυπώσετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης