Ο Σίμε Βρσάλικο είχε ενοχλήσεις και δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση πριν τη Σλόβαν -Τραυματίας ο Μανωλάς
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό.
Ο Σίμε Βρσάλικο δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του Πειραιά πριν τον αγώνα της Πέμπτης (22:00) με την Σλόβαν Μπρατισλάβας αφου αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Έτσι δύσκολα θα μπορεί να είναι στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν για τον αγώνα με τους Σλοβάκους. Όλά θα κριθούν το πρωί της Πέμπτης. Εκτός μένει ο τραυματίας Κώστας Μανωλάς.
Στη λίστα για τα ματς με την Σλόβαν θα μπει ο Γκονζάλο Άβιλα που αρχικά δεν είχε δηλωθεί.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.