Στα μέλια είναι ο Νικ Κύργιος και η Κοστίν Χατζή και το δείχνουν.
Ο Αυστραλός τενίστας και η σύντροφός του πέρασαν φανταστικά στις Μπαχάμες αλλά ο Νικ ξεκίνησε τους αγώνες στις ΗΠΑ έχοντας πάντα δίπλα στο πλευρό του, την Κοστίν.
Μάλιστα για να δείξει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της έφτιαξε και t-shirt με την φωτογραφία της για να διαφημίσει τον έρωτα τους.
Την φωτογαφία "ανέβασε" στα social media και την έκανε και tag.
Δεν είναι μαζί για περισσότερο από ένα χρόνο αλλά τον καιρό αυτό ο Νικ έχει γίνει άλλος άνθρωπος εντός και εκτός κορτ. Ειδικά αγωνιστικά έχει παρουσιάσει τεράστια άνοδο αφού κέρδισε τον τίτλο στο διπλό του Australian Open και έφτασε στον τελικό του Wimbledon.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.