Μπαρτσελόνα: Τραυματίστηκαν και οι τέσσερις αμυντικοί, μόνο ο Άλμπα έβγαλε όλο το ματς!
Σε διάστημα 20 λεπτών αγώνα, η Μπαρτσελόνα είδε και τους τέσσερις αμυντικούς της ν' αποκομίζουν προβλήματα τραυματισμών και μονάχα ο Ζόρντι Άλμπα κατάφερε να τελειώσει το ματς με την Σοσιεδάδ!
Οι «μπλαουγκράνα» πέρασαν από το Σαν Σεμπαστιάν με τεράστια δυσκολία και χρειάστηκαν ένα γκολ του Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης για να εξασφαλίσουν τους τρεις βαθμούς.
Ο Τσάβι, αν μπορούσε, θα άρχιζε να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο με την ατυχία της Μπαρτσελόνα, βλέποντας και τους τέσσερις αμυντικούς του που ξεκίνησαν το ματς ν' αποκομίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Οι Αραούχο, Ντάνι Άλβες και Πικέ αντικαταστάθηκαν, ενώ, ο μοναδικός που συνέχισε μέχρι τέλους ήταν ο Ζόρντι Άλμπα!
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»