Άρης: Εισαγγελική παρέμβαση για τα απειλητικά μηνύματα προς τον Ουίλιαμς του Άρη
Μετά από τον αγώνα της Basket League ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ ο Ζίριους Ουίλιαμς κατήγγειλεότι δέχθηκε απειλητικά μηνύματα τα οποία προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα
Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε καταγγελία του Αμερικανού μπασκετμπολίστα του 'Αρη,Ζίριους Ουίλιαμς, ότι δέχθηκε απειλητικά μηνύματα στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικό δικτύωσης (Instagram), μετά τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι της Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης με διερευνώμενο αδίκημα αυτό της απειλής και με τις επιβαρυντικές διατάξεις που προβλέπει ο Αθλητικός Νόμος.
Σε ανάρτηση που έκανε ο αθλητής στο λογαριασμό του, κοινοποίησε ένα από τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε και όπως έγραψε του έστειλαν μήνυμα «...αν τολμήσεις να έρθεις στην Τούμπα τότε είσαι νεκρός, όπως ο 'Αλκης».
Ο Αμερικανός φόργουορντ σχολίασε: «υποθέτω ότι αυτό συμβαίνει μετά από κάθε ντέρμπι».
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.