Super League 2, ΑΟ Καβάλας – ΠΑΟΚ Β’ 1-1: Τρίτη σερί ισοπαλία για τον «Δικέφαλο»

Super League 2, ΑΟ Καβάλας – ΠΑΟΚ Β’ 1-1: Τρίτη σερί ισοπαλία για τον «Δικέφαλο»

Οι παίκτες του ΑΟ Καβάλας και του ΠΑΟΚ Β' σημάδευαν τα δοκάρια, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 1-1 στην αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της  Super League 2

5552320
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 13ο λεπτό βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα του Μπαλωμένου. Ο Καϊούμπι έφυγε στη πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ και από θέση τετ α τετ δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για να γράψει το 1-0.

Οι «ασπρόμαυροι» έβγαλαν αντίδραση στο χορτάρι και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους έφτασαν στην ισοφάριση.

Στο 39ο λεπτό ο Τσαούσης είδε την μπάλα από την σέντρα σουτ να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο αριστερός μπακ-χαφ του «Δικεφάλου» έκανε την σέντρα με την μπάλα να σταματά στο χέρι αμυνόμενου του ΑΟΚ.

Από την «άσπρη βούλα» ο Γιώργος Κούτσιας επέστρεψε στα γκολ και ισοφάρισε σε 1-1, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να ξεκινάει καλά και το δεύτερο μέρος, να δημιουργήσει προϋποθέσεις και ευκαιρίες, όπως αυτή με τον Κούτσια στο 52ο λεπτό, αλλά να μην μπορεί να βρει το δεύτερο γκολ.

Πάντως, στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ο ΑΟΚ δύο φορές άγγιξε το 2-1, αλλά και τις δύο φορές η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Η πρώτη σε προσπάθεια του Εμπερτ στο 49ο λεπτό και η δεύτερη με πρωταγωνιστή και πάλι τον Καϊούμπι. Στο 75ο λεπτό ο 33χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός τελείωσε τη φάση από κοντά, με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι και στη συνέχεια τον Μπαλωμένο να την μπλοκάρει.

Τελικά μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε τίποτα. Το 1-1 διατηρεί την ομάδα της Καβάλας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ για τον ΠΑΟΚ Β ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα της Betsson Super League 2.

Κλείσιμο
Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής)

Καβάλα (Νίκος Καραμπιμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Θωμαΐδης, Σπάσιτς, Καραγιάννης (65′ Γροσδάνης), Έμπερτ, Σαμπανίδης (60′ Μπελεβώνης), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Κουλιέρακης, Παναγιώτου, Τάχατος, Γιαξής (46’ Γρόσδης_, Σαλαμούρας, Τσαούσης, Γαϊτανίδης (46’ Χατζηστραβός), Πανίδης (65’ Τζίμας), Κούτσιας.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Επίδομα ακρίβειας 200 ευρώ: Τη Μεγάλη Εβδομάδα οι πληρωμές - Οι όροι και οι δικαιούχοι

Γιώργος Περρής: «Είμαι γκέι, υπερήφανος και χαρούμενος»

H σοκαριστική στιγμή που νεαρή γυναίκα μαχαιρώνει αστυνομικό που προσπαθεί να τη βοηθήσει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης