Super League 1, Βόλος-Ιωνικός 1-1: Μοιρασιά στο Πανθεσσαλικο - Δείτε τα γκολ

Super League 1, Βόλος-Ιωνικός 1-1: Μοιρασιά στο Πανθεσσαλικο - Δείτε τα γκολ

Ο Βόλος προηγήθηκε στο 40' με τον Όρος, αλλά ο ψυχωμένος Ιωνικός ισοφάρισε στο 71΄με τον Μάντζη που πλήγωσε την πρώην ομάδα του και πήρε πολύτιμο βαθμό - Από ένα δοκάρι οι δυο αντίπαλοι με Μάντζη και Μπαριέντος

oroz
Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Βόλος και ο Ιωνικός μοιράστηκαν τόσο τις εντυπώσεις στο πρώτο ημίχρονο όσο και τους βαθμούς, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ορός άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλούς, όμως στο δεύτερο οι Νικαιώτες κατάφεραν να επωφεληθούν από το μοιραίο λάθος του τρίτου τερματοφύλακα των γηπεδούχων και μέχρι τότε αλάνθαστου, Συμεών Παπαδόπουλου και χάρη στο στο γκολ του πρώην επιθετικού του Βόλου, Βασίλη Μάντζη απέσπασαν έναν πολύτιμο βαθμό στην «κούρσα» που δίνουν για την παραμονή τους στη Super League Interwetten.

Τα πλάνα Μπράτσου και Σπανού

Για τους γηπεδούχους ο Κώστας Μπράτσος παρέταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Παπαδόπουλος ήταν κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα μπροστά του να απαρτίζεται από τους Άλχο, Ρίνερ, Γκιουλέν και Φεράρι. Παρτενέρ του Τσοκάνη στο κέντρο ήταν ο Μπαριέντος, με τον Ορός να έχει έναν ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στα άκρα κινούντας οι Φερνάντεζ - Μπαρτόλο με τον Ρεγκατέν να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Για τους φιλοξενούμενους ο Δημήτρης Σπανός κατέβασε την ομάδα του με σύστημα 4-4-2. Ο Χουτεσιώτης ήταν κάτω από τα δοκάρια και η τετράδα της άμυνας αποτελούταν από τους Μύγα, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες και Βαλεριάνο. Κάνιας και Ντάλσιο ήταν οι δυο αμυντικοί μέσοι, με τον Λένις και τον Πλατέλλα ακραία χαφ. Μάντζης και Άοσμαν ήταν το δίδυμο στη γραμμή κρούσης.


«Μοιρασμένο» ημίχρονο, πιο ουσιαστικοί οι Θεσσαλοί

Ο Ιωνικός ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ όμως βρήκε απέναντι του τον Συμεών Παπαδόπουλο αλλά και το... δοκάρι. Στο 6' ο Κάνιας έβγαλε εξαιρετική μπαλά στην πλάτη του Φεράρι, ο Λένις βγήκε τετ α τετ και ο νεαρός κίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε και έβγαλε τη μπάλα κόρνερ. Στο 11' ο Μάντζης προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Παπαδόπουλο από τα 30 μέτρα όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 22' ο Λένις βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, σούταρε δυνατά και ο Παπαδόπουλος απάντησε με εξαιρετική απόκρουση.

Κλείσιμο
Από εκεί και πέρα οι Θεσσαλοί ανέβασαν την απόδοση τους κατακόρυφα και πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 36'ο Ορός πάτησε περιοχή, πλάσαρε από διαγώνια θέση με τον Χουτεσιώτη να του λέει «όχι», όμως τρία λεπτά αργότερα ο Αργεντινός πήρε την «εκδίκηση» του. Στο 39' ο Μπαρτόλο μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα και ο Ορός με σουτ μέσα από την περιοχή κέρδισε τον Χουτεσιώτη και άνοιξε το σκορ με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Βολός (Kώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Ρίνερ, Γκιουλέν, Φεράρι, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Ορός (70' Σοάρες), Μπαρτόλο (79' Ροσέρο), Ρεγκατέν (79' Κορέα)


Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (56' Ματσούκας), Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο, Άοσμαν (85' Κιάκος), Λένις (90+2' Μάναλης), Μάντζης (90+2' Βαφέας), Πλατέλλας (85'Ρομαό).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης