Ο Χρήστος Κόντης μετά τον Παναθηναϊκό κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και με τον ΟΦΗ επικρατώντας στον τελικό με 3-2 του ΠΑΟΚ.
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος είναι σχολιαστής στο Sport24 μίλησε στην εκπομπή Box2Box με τους Ηλία Καλλονα και Αντώνη Οικονομίδη για τη μάχη των πάγκων στον τελικό ανάμεσα σε Λουτσέσκου και Κόντη.
«Θέλω να χρησιμοποιήσω μία έκφραση, όχι για να μειώσω τον κ. Λουτσέσκου, ούτως ή άλλως για μένα είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα, μαζί με τον κ. Νίκολιτς αν θέλετε, αλλά νομίζω ότι με αυτά που είδα απόψε, ο Κόντης του πήρε την ταυτότητα» είπε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.