Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Ντάνι Καρβαχάλ της Ρεάλ Μαδρίτης, με συνέπεια να τεθεί εκτός πλάνων του Κάρλο Αντσελότι για τον τελικό του ισπανικού Super Cup απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο
Ραντεβού με την ατυχία είχε για ακόμη μια φορά ο Ντάνι Καρβαχάλ. Μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός θα τεθεί εκ νέου εκτός πλάνων του Κάρλο Αντσελότι λόγω καραντίνας.
Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα, ο δεξιός μπακ τηςΡεάλ Μαδρίτηςανιχνεύθηκε θετικός στον κορωνοϊό και πρέπει να απομονωθεί για τουλάχιστον πέντε μέρες, γεγονός που τον θέτει αυτόματα νοκ-άουτ από τον επερχόμενο τελικό του ισπανικού Super Cup (16/1) απέναντι στη Μπιλμπάο.
Το νέο κρούσμα πάντως προκάλεσε ανησυχία εντός των Μερένγκες που θέλουν να αποφύγουν πάση θυσία ένα νέο κύμα κορονοϊού και είναι πρόθυμοι να υποβάλλουν ξανά την ομάδα σε νέα τεστ προκειμένου να εξακριβωθεί η κατάσταση.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση