Η κατάρρευση της Μπαρτσελόνα: Παρελθόν ο Κούμαν από τον πάγκο των Καταλανών

Η κατάρρευση της Μπαρτσελόνα: Παρελθόν ο Κούμαν από τον πάγκο των Καταλανών

Το... ποτήρι ξεχείλισε μετά την ήττα των Καταλανών από τη Ράγιο Βαγεκάνο (1-0) - Ο Ολλανδός βρισκόταν υπό δυσμένεια τις τελευταίες εβδομάδες

koemam
Το κλίμα ήταν άσχημο, οι ήττες διαδοχικές και το ευρωπαϊκό μέλλον αβέβαιο! Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε τη Ράγιο, ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας και η διοίκηση του συλλόγου θα κάνει τα πάντα για να «ξυπνήσει» τους παίκτες. Ετσι, παρελθόν αποτελεί ο Ρόναλντ Κούμαν από την τεχνική ηγεσία, μιας και η εικόνα της Μπάρτσα είναι... καταθλιπτική εντός κι εκτός συνόρων. Στη LaLiga είναι στην 9η θέση, ενώ στο Champions League έχει μόλις μια νίκη.

Η απόλυση δεν είναι επίσημη, ωστόσο, όπως αποκάλυψε η Sport, η ανακοίνωση θα βγει τις επόμενες ώρες. Η απογοήτευση ήταν έντονη στο διοικητικό συμβούλιο και μετά την ήττα από τη Ράγιο η κατάσταση έγινε... αφόρητη. Ο Κούμαν εγκαταλείπει τον πάγκο έπειτα από 67 αγώνες, έχοντας ως μεγαλύτερη διάκριση ένα κύπελλο Ισπανίας.

Τσάβι, Σέρτζι Μπαρτζουάν (προπονητής της δεύτερης ομάδας, ως προσωρινός) και Μαρσέλο Γκαγιάρδο οι τρεις βασικοί υποψήφιοι και από το πρωί της Πέμπτης αρχίζει η προπονητολογία. Ο Τσάβι είναι πιο ψηλά στη λίστα και απομένει να δούμε αν θα δεχθεί να αναλάβει.



Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ανατροπή στην υπόθεση του Περάματος: Ο Ρομά που παραδόθηκε δεν εμπλέκεται στο περιστατικό, λέει ο Κούγιας

Οι πέντε στιγμές που συγκλόνισαν στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά

Επίθεση με βιτριόλι: Η δικαίωση της Ιωάννας - Φίλες της με μάσκες στο πλευρό της - «Ελπίζω οι κακοποιημένες γυναίκες να βρουν στο πρόσωπό μου την ελπίδα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης