Champions League, Ζενίτ-Μάλμε 4-0: Πρώτη νίκη με τεσσάρα - Δείτε τα γκολ

Champions League, Ζενίτ-Μάλμε 4-0: Πρώτη νίκη με τεσσάρα - Δείτε τα γκολ

Η Ζενίτ διέλυσε με 4-0 τη Μάλμε, πέτυχε την πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση και έμεινε στο κόλπο της πρόκρισης στο Champions League

zenitttnewo
H Zενίτ πέτυχε την πρώτη νίκη στους ομίλους του Champions League, αφού διέλυσε με 4-0 στην Αγία Πετρούπολη τη Μάλμε. Οσο για τους Σουηδούς, συνέχισαν στο... μηδέν και προβλημάτισαν με την εικόνα τους. Οι Ρώσοι είχαν το πάνω χέρι, έκαναν ό,τι ήθελαν και πήραν το πρώτο τρίποντο στη διοργάνωση, έπειτα από οκτώ ματς!

Η Ζενίτ μπήκε δυνατά και στο 9΄από πάσα του Ντάγκλας Σάντος, ο Κλαουντίνιο πέτυχε το 1-0. Στο 49' οι Ρώσοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, από πάσα του Ρακίτσκι, ο Κουζιάεβ πέτυχε το 2-0. Η Μάλμε έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αχμέντχοτζιτς και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Στο 80' ο Σουτόρμιν και στις καθυστερήσεις ο Γουέντελ διαμόρφωσαν το 4-0.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cemlraxmrxwx-sf)


Ζενίτ: Κριτσιούκ Μπάριος, Τσιστιακόβ, Ρακίτσκι Κουζιάεβ (76' Αζμούν), Γουέντελ, Σουτορμίν (84' Κράβτσοβ), Ντάγκλας Σάντος (84' Κρουγκοβόι), Κλαουντίνιο (75' Ερόκιν), Μάλκομ, Τζιούμπα (84' Μοστοβόι)

Κλείσιμο
Μάλμε: Νταλίν Λάρσον, Αχμέντοβιτς, Νίλσεν, Μπρούρσον Μπέργκετ, Ινοσεντ (62' Πένια), Κρίστιανσεν, Ρακίπ (55' Ολσον) Μπιρμάντσεβιτς, Τσόλακ (63΄Αμπουμπακάρι)

Η 2η αγωνιστική
Ζενίτ-Μάλμε 4-0
(9’ Κλαουντίνιο, 49’ Κουζιάεφ, 80’ Σουτόρμιν, 90'+5' Βέντελ)

Γιουβέντους-Τσέλσι (22:00)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης