Η Ελληνίδα τενίστρια και πρωταθλήτρια μετά την τεράστια πρόκρισή της στις 8 κορυφαίες τενίστριες του τουρνουά ήταν πανευτυχής και παραδέχθηκε μιλώντας στο flash interview μετά το ματς ότι θέλει να το ζήσει ως το τέλος.
«Είμαι άφωνη. Είναι η πρώτη φορά σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση. Αγαπώ το Παρίσι και περνάω υπέροχα. Δεν θέλω να φύγω σύντομα. Θα δοκιμάσω να μείνω μέχρι το τέλος!
Απολαμβάνω το παιχνίδια μου, απολαμβάνω τις στιγμές στο γήπεδο. Μου έδωσε πολύ αυτοπεποίθηση ο προημιτελικός. Το είδατε. Έπαιξα πολύ καλά. Ήμουν έτοιμη για μάχη. Ήρθα, έπαιξα και νίκησα»!
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.