Rolland Garros: Η 17χρονη Γκοφ πρώτη φορά σε προημιτελικά!

Rolland Garros: Η 17χρονη Γκοφ πρώτη φορά σε προημιτελικά!

Η Κόρι Γκοφ επικράτησε εύκολα της Τζαμπέρ με 2-0 σετ και θα είναι παρούσα στα προημιτελικά του Roland Garros

goff
Η Κόρι Γκοφ τα κατάφερε και για πρώτη φορά στην σύντομη, ως τώρα, καριέρα της, θα είναι παρούσα στα προημιτελικά ενός γκραν σλαμ, αυτού του Roland Garros.

Η 17χρονη Αμερικανίδα κέρδισε εύκολα την Ονς Τζαμπέρ από την Τυνησία με 2-0 σετ (6-3, 6-1) και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Τσέχα Κρεϊτσίκοβα, έχοντας πολλές πιθανότητες να φτάσει στα ημιτελικά. Εκεί, αναμένεται να πέσει πάνω στην Σβίατεκ (λογικά προκρίνεται σήμερα κόντρα στην Κόστιουκ) ή την νικήτρια του αγώνα της Σάκκαρη με την Κένιν…

Η Γκοφ τα έκανε όλα σωστά στον σημερινό αγώνα της. Είναι χαρακτηριστικό πως χρειάστηκε μόλις 53 λεπτά για να προκριθεί στον επόμενο γύρο!

Αντιμετώπισε ψύχραιμα το δυνατό σερβίς της Τυνήσιας (είχε 4 άσους, αλλά και 4 διπλά λάθη η Τζαμπέρ) και με 81% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς, αλλά και 71% στο δεύτερο, (73% και 33% η αντίπαλός της), κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Ένα στοιχείο ακόμη που την βοήθησε ήταν τα μόλις 9 αβίαστα λάθη, έναντι 21 της αντιπάλου της, που κατάφερε να πάρει μόνο 9 πόντους σε όλο το ματς, στο σερβίς της Γκοφ.

Στο πρώτο σετ η Αμερικανίδα ξεκίνησε με μπρέικ και προηγήθηκε με 3-0, με αποτέλεσμα το μόνο που χρειάστηκε να κάνει, ήταν να κρατήσει το σερβίς της, όπως και έκανε.
Στο δεύτερο ξεκίνησε με μπρέικ και η Τζαμπέρ απλά μείωσε σε 2-1. Στο 3-1, δέχτηκε και δεύτερο μπρέικ και με την Γκοφ στο σερβίς της να φτάνει στο 5-1, δεν είχε τύχη. Πάλεψε να μείνει στο ματς σώζοντας τρία ματς πόιντ στο έβδομο γκέιμ, όμως το τέταρτο ήταν και το… φαρμακερό.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Μίτροβιτς

ΠΑΟΚ: Θετική εισήγηση Λουτσέσκου για Μπάμπα

Ο… YouTuber Logan Paul δεν βγήκε νοκ άουτ από τον Floyd Mayweather!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης