Απίστευτο σκηνικό: Γνωστός YouTuber έβγαλε το καπέλο του Μεϊγουέδερ κι έφυγε με μαυρισμένο μάτι και σπασμένο δόντι

Απίστευτο σκηνικό: Γνωστός YouTuber έβγαλε το καπέλο του Μεϊγουέδερ κι έφυγε με μαυρισμένο μάτι και σπασμένο δόντι

Φοβερά σκηνικά διαδραματίστηκαν στην πρώτη κοινή εμφάνιση των Φλόιντ Μεϊγουέδερ-Τζέικ Πολ ενόψει του αγώνα του αήττητου πρωταθλητή με τον αδερφό του Τζέικ, Λόγκαν

mayweather-f4aa
Το στάδιο Hard Rock στη Φλόριντα... πήρε φωτιά στο πλαίσιο της εναρκτήριας συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα που περιμένουν πως και πως οι φίλοι του μποξ! Τζέικ Πολ και Φλόιντ Μεϊγουέδερ ήρθαν πρόσωπο - πρόσωπο, όπως εξάλλου συνηθίζεται σε ανάλογες περιστάσεις. Mόνο που αυτό γίνεται μεταξύ των δύο πυγμάχων που θα ανέβουν στο ρινγκ. Εδώ ο Λόγκαν είχε... εκπρόσωπο τον αδερφό του Τζέικ.

FLOYD MAYWEATHER BRAWL ERUPTS WITH JAKE PAUL; ALL HELL BREAKS LOOSE AS TEAMS COME TO BLOWS

Η κατάσταση ξέφυγε όμως όταν ο πυγμάχος-YouTuber έβγαλε το καπέλο του αήττητου πρωταθλητή και προσπάθησε να τρέξει για να διαφύγει.

Ο Μεϊγουέδερ τον κυνήγησε και στη συμπλοκή μπήκαν πολλά σώματα. Είναι δύσκολο να διακρίνουμε αν ο Πολ έφυγε από το συμβάν με μαυρισμένο μάτι από χτύπημα του Μεϊγουέδερ. Το σίγουρο είναι ότι έφυγε από το σκηνικό, προστατεύοντας το μάτι του από τις κάμερες. Βέβαια, αυτή η κίνηση έγινε στο πλαίσιο προώθησης της μάρκας με τα καπέλα που λανσάρει ο Πολ. Ο Μεϊγουέδερ, μάλιστα, έβριζε και απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει! Ο ίδιος αργότερα στο Instagram έγραψε ότι αν είναι να πεθάνει για το κάνει για τα καπέλα του.

Στα 44 του χρόνια, ο Μεϊγουέδερ επιστρέφει στα ρινγκ για άλλη μία... μάχη- αρπαχτή, με σκοπό να διευρύνει το αήττητο ρεκόρ του σε 51-0. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε κανονικό αγώνα πυγμαχίας ήταν στις 26 Αυγούστου του 2017. Τέσσερα χρόνια μετά ο Φλόιντ είναι και πάλι εδώ και θα αντιμετωπίσει στις 6 Ιουνίου τον κατά 18 χρόνια νεότερό του Λόγκαν Πολ, ο οποίος μέσα απ' αυτόν τον αγώνα εκτός από πολλά εκατομμύρια στο λογαριασμό του θα προσθέσει φήμη (καλή ή κακή) γύρω από το όνομά του.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Αναστολές Μαΐου: Ποιοι κλάδοι μένουν εκτός και για ποιους ισχύουν αυστηρά κριτήρια -Δείτε τους νέους ΚΑΔ

Lockdown: Οδηγός άρσης των μέτρων – Οι ημερομηνίες για παραλίες, σχολεία και Πολιτισμό

Νότια Αφρική: «Πόλεμος» για τον θρόνο των Ζουλού - Ποιος δηλητηρίασε τη βασίλισσα που διαδέχθηκε τον βασιλιά;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης