ΚΑΕ ΑΕΚ: Απάντησε αρνητικά ο Λιμνιάτης, σε αναζήτηση προπονητή η «Ένωση»

ΚΑΕ ΑΕΚ: Απάντησε αρνητικά ο Λιμνιάτης, σε αναζήτηση προπονητή η «Ένωση»

Ο Γιώργος Λιμνιάτης απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ όσον αφορά την προοπτική να κάτσει στην άκρη του πάγκου έπειτα από την αποχώρηση του Ηλία Παπαθεοδώρου, λόγω ηθικής δέσμευσης προς τον πρώην head coach της «Ένωσης»

limniatiss
Από τη στιγμή που ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ έπειτα από την ήττα από τον Κολοσσό, η «Ένωση» στράφηκε στην περίπτωση του μέχρι πρότινος συνεργάτη του, Γιώργου Λιμνιάτη προκειμένου να κοουτσάρει την ομάδα.

Αρχικώς, ως το τέλος της φετινής σεζόν και με προοπτική η συνεργασία να επεκταθεί εφόσον η ΑΕΚ παρουσίαζε βελτιωμένη εικόνα παρουσίαζε βελτίωση.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ, λοιπόν θεώρησε πως ο Λιμνιάτης ήταν ο πιο κατάλληλος για να αναλάβει τη δεδομένη χρονική περίοδο, από τη στιγμή που η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται και τα playoffs είναι προ των πυλών, ωστόσο η απάντησή του ήταν αρνητική, λόγω της ηθικής δέσμευσης με τον Παπαθεοδώρου με τον οποίο μέχρι χθες ήταν άμεσοι συνεργάτες.

Πλέον, προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι να βρει υπηρεσιακό προπονητή που θα κοουτσάρει την ομάδα στα παιχνίδια που απομένουν και να μην «δεσμευτεί» από τώρα για τη νέα σεζόν.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στάνισλαβ Τριφόνοφ: Ο τηλεαστέρας που μπαίνει στη Βουλή και ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό στη Βουλγαρία

Κορωνοϊός - Γερμανία: Πάνω από 17.800 οι μολύνσεις - Υπέκυψαν 104 ασθενείς σε μία μέρα

Με «πιλότο» τα λύκεια το άνοιγμα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης