Αστέρας Τρίπολης: «Υπήρξε επαφή με Άρη για Μπαράλες»

Αστέρας Τρίπολης: «Υπήρξε επαφή με Άρη για Μπαράλες»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης ανέφερε πως έχει ήδη υπάρξει συζήτηση με τον Αρη για τη μετακίνηση του Αργεντινού φορ και άφησε ανοικτό το τι μέλλει γενέσθαι 

baralesss
Στο «κάδρο» του Αρη βρίσκεται ο Χερόνιμο Μπαράλες και ο Αργεντινός επιθετικός είναι πιθανό να αφήσει τον Αστέρα Τρίπολης με προορισμό το «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος των Αρκάδων, μίλησε για την υπόθεση στο Metropolis. «Υπήρξε μια επαφή, από εκεί και πέρα τα πράγματα δεν ολοκληρώνονται από την μία στιγμή στην άλλη. Απαιτούνται κάποιες συζητήσεις, όχι μόνο για το οικονομικό, αλλά και για τον αντικαταστάτη του και την τροποποίηση του ρόστερ. Θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει», σχολίασε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για τη γνώμη του Αργεντινού φορ. «Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο παίκτης, εγώ ξέρω για την ΠΑΕ που είμαι πρόεδρος και πρέπει να προασπίσω τα συμφέροντά της. Οταν γίνεται ένα ρόστερ, καλύπτονται κάποιες ανάγκες. Μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, μπορεί και όχι. Τίθεται και από μόνο του το χρονικό περιθώριο από το τέλος των μεταγραφών. Τις επόμενες μέρες θα αποσαφηνιστεί».

Ο πρόεδρος του Αστέρα αναφέρθηκε και στο αν θα παίξει ο έμπειρος στράικερ στην επερχόμενη αναμέτρηση Κυπέλλου των 2 ομάδων. «Είναι λίγο επιβαρυμένος από τα συνεχή παιχνίδια και έχει μια ενόχληση. Ο Άρης τελευταία δεν έχει πάρει αποτελέσματα, αλλά στο ματς της Κυριακής είχε καλή απόδοση που, όμως, δεν αποτυπώθηκε στο σκορ. Τα παιχνίδια κυπέλλου έχουν ιδιομορφία. Το αυριανό είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Έχει και ρεβάνς, εμείς θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να έχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Είναι πολύ καλός στην έδρα του ο Άρης, το γεγονός ότι δεν έχει καλά αποτελέσματα δεν λέει κάτι, αυτά αλλάζουν. Πάντα στο κύπελλο φροντίζεις να μην δεχθείς και μετά να βάλεις ένα τέρμα, γιατί τα εκτός γκολ έχουν άλλη βαρύτητα. Ο Αστέρας έχει δείξει ότι τον ενδιαφέρουν οι διακρίσεις. Εμάς μας ενδιαφέρει να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο κύπελλο, ενώ και η εξάδα είναι μέσα στις δυνατότητες μας. Απλώς είναι δύσκολο εγχείρημα η έξοδος στην Ευρώπη».

Κλείνοντας διέψευσε τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για ενδιαφέρον του Αστέρα για την απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Διετής φυλάκιση σε Ισπανούς ποδοσφαιριστές για ροζ βίντεο

Μίλαν: Ανακοίνωσε τον Μάντζουκιτς

Υφυπουργείο Αθλητισμού: Λεφτά τέλος και σαρωτικοί έλεγχοι για διαφθορά και βία στην Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης