Ο Μολδαβός αριστερός μπακ αρνήθηκε την Πόρτο και αναμένεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Αθήνα για να υπογράψει στον πρωταθλητή Ελλάδας
Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Μπορεί η Πόρτο να αποφάσισε να ασκήσει το δικαίωμα επαναγοράς του από την Πάσος Φερέιρα, ωστόσο ο Μολδαβός αριστερός μπακ δεν συναίνεσε σε αυτό το deal δείχνοντας εξ αρχής την προτίμησή του στους «ερυθρόλευκους».
Ο 23χρονος άσος, που είχε «ψηθεί» και από τον Πέδρο Μαρτίνς, αναμένεται στην Αθήνα λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου (1:00 π.μ.) για τα διαδικαστικά της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του από την Πάσος Φερέιρα. Το deal με την πορτογαλική ομάδα λέγεται πως έχει κλείσει σε ένα ποσό που ξεπερνά μαζί με τα μπόνους τα 2 εκατ. ευρώ.
Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη φαίνεται πως έπαιξε το γεγονός ότι ο Ρέαμπτσιουκ προορίζεται για βασικός στον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με τους «δράκους» που έχουν στη θέση του τον Ζαϊντού, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι παρότι τον ήθελε τότε ο πρωταθλητής Ελλάδας.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.