Έκανε πράξη τα λόγια της η ΚΑΕ Ολυμπιακός: Παρέδωσε τον φορητό αναπνευστήρα στο «Αττικόν»
Έναν φορητό αναπνευστήρα βαρέως τύπου παρέδωσε αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Ολυμπιακόςστο Π.Γ.Ν «Αττικόν»
Τα λόγια της πράξη έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Στο πλαίσιο του «Mondays Games against COVID» αντιπροσωπεία των «ερυθρόλευκων» επισκέφτηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» και παρέδωσε τον φορητό αναπνευστήρα βαρέως Τύπου.
Την ομάδα του Πειραιά εκπροσώπησαν οι Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Χασάν Μάρτιν, αλλά και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης.
Επίσης, οι παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν συλλεκτικά δώρα σε ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.