Υπήρχαν αρκετές φάσεις παρά το γεγονός ότι είχαμε μόλις 4 αγωνιστικές στην 8η αγωνιστική της Super LeagueInterwetten. Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενεμπεργκ στάθηκε σε τέσσερις φάσεις. Αυτές είναι:
-Σωστά δεν δόθηκε πέναλτι στον Απόλλωνα, αλλά ο διαιτητής έπρεπε να δει το φάουλ
-Σωστα δόθηκε το πρώτο πέναλτι στον ΠΑΟΚ
-Λανθασμένα δόθηκε το δεύτερο πέναλτι στον ΠΑΟΚ για το χέρι
-Σωστά δεν δόθηκε πέναλτι στον ΠΑΣ
Φυσικά δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στο πρόβλημα που υπήρξε με το μηχάνημα των γραμμών στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός στην φάση του πέναλτι στον Γιάννου που τελικά ήταν οφσάιντ.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.