ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση η ομάδα»
Σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, μετά το κρούσμα κορωνοϊού
Τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών ακολουθεί ο Παναθηναϊκός μετά το κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα.
Μάλιστα, οι «πράσινοι» γνωστοποίησαν πως οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές επιλήφθηκαν της κατάστασης και έθεσαν την ομάδα σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«H Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή της προγραμματισμένης για την Πέμπτη (29/10, 19.00) εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την ZenitSaint Petersburg για την 6η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.
Μετά τη διάγνωση επιβεβαιωμένου συμπτωματικού κρούσματος Covid-19 σε μέλος της ομάδας μας, οι αρμόδιες Ελληνικές Αρχές (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ΕΟΔΥ και Πολιτική Προστασία) επιλήφθηκαν της κατάστασης και έθεσαν την ομάδα σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των αρμόδιων Φορέων της Ελλάδας βάζοντας πάνω απ' όλα την υγεία των αθλητών, των προπονητών και των εργαζομένων της.
Νωρίτερα, η Euroleague ανακοίνωσε πως η εξ αναβολής εκτός έδρας αναμέτρηση με την LDLC ASVEL Villeurbanne για την 3η αγωνιστική της κανονικής περιόδου θα διεξαχθεί την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου του 2020».
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3