Με δύο απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Κυριακής (11/10) στον Ολυμπιακόενόψει της «διαβολοβδομάδας» και των δύο αναμετρήσεων με Αρμάνι Μιλάνο και Μακάμπι στο ΣΕΦ
Ο Κώστας Σλούκας και ο Λιβιό Ζαν Σαρλ ήταν οι παίκτες που απουσίασαν από την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» αν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μπορεί να υπολογίζει στον Έλληνα γκαρντ.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Σλούκας -που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά συνέχισε κανονικά στο ματς- θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Τετάρτης (14/10, 21:00) κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ.
Αντίστοιχα, γίνεται προσπάθεια ώστε να προλάβει ο Ζαν Σαρλ το δεύτερο παιχνίδι της «διαβολοβδομάδας» απέναντι στην Μακάμπι (16/10, 21:00) και πάλι στο φαληρικό παλέ.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.