Κριστιάνο Ρονάλντο: Με τεράστια διαφορά ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Serie A

Κριστιάνο Ρονάλντο: Με τεράστια διαφορά ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Serie A

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος της Serie A, λαμβάνοντας 31 εκατ. ευρώ ετησίως -  Τεράστια η διαφορά με τους υπόλοιπους παίκτες των υπόλοιπων ομάδων

ronaldo_seriea
Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον 35χρονο Πορτογάλο σταρ. Η Γιουβέντους το 2018 κατάφερε να πείσει τον «CR7» και να τον εντάξει στο ρόστερ της, προσφέροντας του 31 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», δημοσίευσε τους καθαρούς μισθούς όλων των παικτών του πρωταθλήματος και ο άσος των «μπιανκονέρι» βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, έχοντας μάλιστα και μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους...

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αμείβεται με μισθό ίσο ή ακόμα και μεγαλύτερο από ό,τι ολόκληρη η ομάδα των Ουντινέζε, Βερόνα, Σπέτσια και Κροτόνε. Ο συμπαίκτης του, Ματέις ντε Λιχτ, λαμβάνει 8 εκατ. ευρώ, βρισκόμενος στη δεύτερη θέση της λίστας ενώ ακολουθεί ο επιθετικός της Ιντερ, Ρομέλου Λουκάκου, με 7,5 εκατ. ευρώ.

Με 6,5 εκατ. ευρώ, αμείβεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «νερατζούρι», Αρτούρο Βιδάλ, κάτι περισσότερο από τον Αρτούρ της Γιούβε, ο οποίος ετησίως πληρώνεται με 5 εκατ. ευρώ. Συνολικά υπάρχουν 16 ποδοσφαιριστές οι οποίοι κερδίζουν 6 εκατομμύρια ή περισσότερα.

Οπως οι Ερικσεν και Τζέκο με 7,5 εκατ. ευρώ, Ντιμπάλα με 7,3 ενώ ακολουθούν οι Ραμπιό, Ράμσει, Ιμπραΐμοβιτς και Σάντσες με 7 εκατ. ευρώ.

Κλείσιμο
Πάντως, η Γιουβέντους είναι η ομάδα η οποία επενδύει περισσότερο σε μισθούς με 236 εκατ. ευρώ, ακολουθούμενη από τις Ίντερ (149), Ρόμα (112), Νάπολι (105), Μίλαν (90) και Λάτσιο (83).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Γιατρός που ασελγούσε σε κοιμισμένες ασθενείς ισχυρίστηκε πως τις... θεράπευε με το πέος του!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρικών φαινομένων για Δευτέρα και Τρίτη

Αζερμπαϊτζάν: «Επτά νεκροί από βομβαρδισμούς παρά την εκεχειρία με την Αρμενία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης