Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ είπε στη NOVA για:
Το γκολ του Χασάν που δεν μέτρησε: Δεν υπάρχει οφσάιντ. Στο VAR είδανε το χέρι. Για το χέρι δεν μπορείς να δώσεις οφσάιντ. Το χέρι δεν είναι οφσάιντ.
Το παιχνίδι: Πολύ ωραίο παιχνίδι με πάθος και ένταση. Πολλές στιγμές στο ματς δεν ήταν καλές από μέρους μας. Ήταν ένα παιχνίδι με πάθος, ένταση και υψηλό ρυθμό.
Την εικόνα του Ολυμπιακού και τη συνέχεια: Δεν έχουμε τίποτα να προσάψουμε στους παίκτες μας. Αντιμετώπισαν τον αντίπαλο όπως θα έπρεπε και η απογοήτευση αφορά στο αποτέλεσμα. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο ματς. Εμείς αρχίσαμε το ματς με πάθος και είχαμε ένταση και ψυχή. Ο ΠΑΣ είναι ένας αξιόμαχος αντίπαλος. Σύντομα πιστεύουμε πως θα είμαστε πιο καλοί και όταν συγκεντρωθούμε όλοι εδώ θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και καλοί.
Δείτε τη φάση με τοπ ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού:
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.