La Liga, Λεβάντε – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Δύσκολες νίκες και κορυφή - Δείτε τα γκολ

La Liga, Λεβάντε – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Δύσκολες νίκες και κορυφή - Δείτε τα γκολ

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με 0-2 από την έδρα της Λεβάντε, ξανά με σκόρερ τον Βινίσιους και με τρία διαδοχικά τρίποντα βρίσκεται μόνη στην 1η θέση της La Liga

real_levante
Η Μπαρτσελόνα έχει δύο ματς λιγότερα. Εάν πάρει και τα δύο, είναι η μόνη που θα μπορούσε να την προσπεράσει. Μέχρι τότε όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής της La Liga. Η αλήθεια είναι ότι οι Μερένγκες δεν εντυπωσιάζουν, αλλά με το 2-0 στην έδρα της Λεβάντε, έχουν ξεκινήσει αήττητοι και μάλιστα με τρία διαδοχικά τρίποντα. Το πρόβλημά τους βέβαια είναι ότι παίρνουν αγχωτικές νίκες στο γκολ, ενώ τόσο τώρα, όσο και την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν ο Βινίσιους και μαζί ο Κουρτουά που τους χάρισαν αυτό το θετικό ξεκίνημα.



Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έβαλε σπάνια πλασεδάρα με curler (16') και ο Βέλγος πορτιέρο κατέβασε ρολά σε τρεις τρομερές στιγμές που είχαν οι γηπεδούχοι για να ισοφαρίσουν. Ο Σέρχιο Ράμος σκόραρε, αλλά σωστά ακυρώθηκε το γκολ του, ενώ ο Μπενζεμά είχε δοκάρι (51'). Τελικά ο Γάλλος φορ βρήκε στο 90'+5' τον δρόμο προς τα δίχτυα, έχοντας συμμετοχή γενικότερα σε γκολ έξι φορές στα έξι τελευταία παιχνίδια της ομάδας του (2 γκολ – 4 ασίστ). Πάντως η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει βρει ρυθμό, μα καταφέρνει να βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τις νίκες.

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ): Φερνάντεθ, Μιραμόν, Ποστίγο, Κλερκ, Βέζο, Καμπάνια, Βούκσεβιτς (55' Φρούτος), Μοράλες (68' Γκομεθ), Μάλσα (73' Ραντόγια), Μπάρντι, Μαρτί (55' Μελέρο)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Νάτσο, Μεντί, Μόντριτς (89' Ισκο), Καζεμίρο, Βαλβέρδε (89' Οντεγκααρντ), Βινίσιους (69' Λούκας Βάθκεθ), Ασένσιο (69' Ροντρίγκο), Μπενζεμά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης