Όπως αναμενόταν τόσο ο Ναμπί όσο και ο Βίκτορ έμειναν εκτός αποστολής του ΟΦΗ για το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ
Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κυριακή (19:15) την ΑΕΚγια τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ με τους Κρητικούς να μην έχουν στη διάθεσή τους τόσο τον Ναμπί όσο και τον Βίκτορ. Κάτι το οποίο αναμενόταν καθώς αμφότεροι αντιμετώπιζαν τις τελευταίες μέρες προβλήματα τραυματισμών.
Ο Ναμπί δεν προπονήθηκε το Σάββατο λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Βίκτορ που έκανε μέρος του κανονικού προγράμματος λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο Σόουζα συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα τη στιγμή που οι Τσιλιανίδης και Δερμιτζάκης έκαναν θεραπεία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events