Πάντερμπορν – Ντόρτμουντ: Ο Σάντσο σκόραρε και ζήτησε δικαιοσύνη για τη δολοφονία του Φλόιντ
Ασταμάτητος ο Τζέιντον Σάντσο σκόραρε για 15η φορά (16 ασίστ) και σηκώνοντας τη φανέλα του είχε μήνυμα κατά του ρατσισμού, ζητώντας να τιμωρηθούν οι ένοχοι και η νοοτροπία τους
Ο Τζέιντον Σάντσο βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και βρήκε κόντρα στην Πάντερμπορν το 15ο φετινό γκολ του στη Μπουντεσλίγκα, έχοντας και 16 ασίστ.
Κάνοντας το 0-2 για τη Ντόρτμουντ, έβγαλε τη φανέλα του και από μέσα φορούσε ένα μπλουζάκι με μήνυμα κατά του ρατσισμού, ζητώντας “δικαιοσύνη” για τον αδικοχαμένο από την αστυνομική βία, Τζορτ Φλόιντ.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»