Παναθηναϊκός: Φαβορί ο Πογιάτος, «παίζει» και ο Ιραόλα για προπονητής

Παναθηναϊκός: Φαβορί ο Πογιάτος, «παίζει» και ο Ιραόλα για προπονητής

Ο Ντάνι Πογιάτος είναι ο επικρατέστερος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, αλλά υποψήφιος είναι και ο τεχνικός της Μιραντές

pogiatos-pao
Ο Ντάνι Πογιάτος είναι το μεγάλο φαβορί για να διαδεχτεί τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο 46χρονος τεχνικός εργάζεται στην Κ19 της Ρεάλ και ο Τσάβι Ρόκα θεωρεί πως έχει όλο το «πακέτο» για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «πράσινων».

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχει κάνει ήδη τις προκαταρκτικές επαφές και πρόθεση της διοίκησης είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατό το συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου ο νέος προπονητής να έχει το χρόνο για να μάθει την ομάδα και να κάνει τις εισηγήσεις του.

Πέραν του Πογιάτος, στη λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται-σύμφωνα με την Live Sport-και ο Άντονι Ιραόλα. O 38χρονος, που έκανε καριέρα στην Μπιλμπάο, εργάζεται στην Segunda Division με την Μιραντές.

Φέτος οδήγησε την ομάδα του στα ημιτελικά του Κυπέλλου αποκλείοντας Θέλτα, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ, ενώ η ομάδα του ήταν έβδομη στη βαθμολογία διεκδικώντας θέση στα playoffs ανόδου όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού. Ο Πογιάτος είναι πάντως παιδί της Αθλέτικ και έχει φιλοδοξία να εργαστεί σύντομα στον πάγκο της.

Πηγή: sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτή είναι η τελική απόφαση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα των ξενοδοχείων

Στις φλόγες οι ΗΠΑ για τη δολοφονία Φλόιντ - «Δεν θα επιτρέψω την αναρχία» λέει ο Τραμπ

Αγωνία για τον δημοσιογράφο του Open, Βασίλη Τσεκούρα: Το χειρουργείο και η εντατική

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης