Ο Μέρτενς κάλεσε στο σπίτι του έναν μαθητή-θύμα bullying
Ο Βέλγος άσος της Νάπολιέκανε μια εξαιρετική κίνηση
Ο 13χρονος Ουμπέρτο είναι ένα από τα πολλά παιδιά που υφίστανται το bullying στα σχολεία και όχι μόνο.
ΟΝτρις Μέρτενς εξέφρασε εμπράκτως την στήριξή του στον μικρό φίλο της Νάπολι. Τον κάλεσε στο σπίτι του και του έκανε δώρο μια υπογεγραμμένη φανέλα του.
«Ουμπέρτο, μη φοβάσαι. Είμαι μαζί σου. Μόλις τελειώσει η πανδημία θα σε περιμένω και στο γήπεδο για να τα πούμε ξανά», ανέφερε το μήνυμά του.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.