Ζεσταίνουμε το ζαχαρούχο γάλα με το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι να κάψει, χωρίς να πάρει βράση. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Ψιλοκόβουμε τη λευκή κουβερτούρα και την προσθέτουμε μέσα στο μπολ με το ζεστό ζαχαρούχο γάλα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και προσθέτουμε το ξύσμα λάιμ και το μισό ινδοκάρυδο.
Κλείσιμο
Ανακατεύουμε καλά και μόλις κρυώσει ελαφρώς το μείγμα, το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 βράδυ να παγώσει.
Την επομένη, κόβουμε μια ποσότητα από το μείγμα με ένα μκρό scoop παγωτού ή μικρό κουταλάκι, το πλάθουμε σε μπαλίτσες φορώντας γάντια και τα πανάρουμε με το υπόλοιπο ινδοκάρυδο.