Τσίπρας στην Κεντρική Λαχαναγορά: Κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για τους μικρομεσαίους

Τσίπρας στην Κεντρική Λαχαναγορά: Κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για τους μικρομεσαίους

«Οι αντίπαλοί μας προσπαθούν να καλλιεργήσουν μια αντίληψη ότι είναι γενικώς "υπέρ της επιχειρηματικότητας". Ότι όλοι οι επιχειρηματίες, ανεξαρτήτως μεγέθους & αντικειμένου της επιχείρησής τους, είναι το ίδιο.Το γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα, ότι αυτό είναι μια τεράστια πλάνη» τόνισε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

4834102
Τον Αύγουστο του 2018 γυρίσαμε σελίδα και αφήσαμε πίσω μας οριστικά τα μνημόνια. Η Ελλάδα είναι ξανά αυτοδύναμη. Στηρίζεται στην εργατικότητα και το πείσμα των ανθρώπων της. Τώρα αποφασίζουμε για την επιχείρησή μας, την οικογένειά μας, τα παιδιά μας, ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ: «Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις – Παράγοντας δίκαιης & βιώσιμης ανάπτυξης για όλους», στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών.

Ο ελληνικός λαός καλείται να κρίνει και να συγκρίνει για την επόμενη τετραετία, χωρίς να βρισκόμαστε κάτω από τον στενό κορσέ των μνημονίων και της επιτροπείας, και να αποφασίσει πως θα προχωρήσουμε, ανέφερε ο πρωθυπουργός.


Μια από τις βασικές αιτίες της κρίσης είναι ότι η ανάπτυξη εκείνη δεν μοιράστηκε δίκαια, αλλά καρπώθηκαν όλο τον πλούτο λίγοι, οι οποίοι δεν άφησαν τίποτα πίσω τους για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που ήρθαν μετά.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη επιλογή. Θέλουμε ο τελευταίος Έλληνας πολίτης να έρθει σε αυτή την επιλογή με βάση την λογική, όχι το θυμικό, ούτε τον φόβο.

Κλείσιμο
Δεν κάναμε θαύματα αλλά κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να στηρίξουμε την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, ανέφερε.

syriza_in3
syriza_in2
syriza_in


Τώρα μπορούμε να οργανώσουμε την επόμενη μέρα χωρίς μνημόνια και εξαγγείλαμε στοχευμένα μέτρα που αφορούν την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα .

Η ΝΔ μιλάει με γενικόλογα για μειώσεις φόρων και αποκαλύπτει πως οι φορολογικές της εξαγγελίες θα εφαρμοσθούν από το 2021.

Η ΝΔ μας παρέδωσε άδεια δημόσια ταμεία με 430 εκατ. παθητικό . Σήμερα έχουμε πλεόνασμα στα δημόσια ταμεία . Με ποιον θα αισθάνεται ασφαλής ο επιχειρηματίας με τον ατζαμή που μας οδήγησε στην κρίση ή με αυτόν που ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία; ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Πωλούν φύκια για μεταξωτές κορδέλες τόσο για την μείωση φόρων και γιο επιστροφή στην ανάπτυξη, ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σήμερα η χώρα είναι ξανά ελεύθερη , είναι αυτοδύναμη ξανά και ανήκει στους Έλληνες και αυτό είναι το πιο μεγάλο και το πιο ιστορικό μας επίτευγμα Η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω και μπορεί να σχεδιάζει τα μέλλον της. Τώρα αποφασίσουμε για το μέλλον, για την ζωή και τα παιδιά μας, ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης