Κίνημα Αλλαγής: Συνάντηση Γεννηματά - Παπανδρέου το απόγευμα για Σκοπιανό και συνέδριο

GENNIMATA_GAP

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει απο τον Γιώργο Παπανδρέου να ξεκαθαρίσει την θέση του για το ρόλο και το μέλλον του ΚΙΔΗΣΟ -  Συνάντηση στη «σκιά» της ανοιχτής διαφωνίας Παπανδρέου με την Φώφη Γεννηματά για τη «Συμφωνία των Πρεσπών»

Με εγγεγραμμένη τη διαφωνία του στο θέμα της «Συμφωνίας των Πρεσπών» ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανοίξει τα χαρτιά του για το μέλλον του ΚΙΔΗΣΟ.

Εν όψει της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Γραμματείας την Παρασκευή και της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή η Φώφη Γεννηματά θα συναντηθεί σήμερα το απόγευμα με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς έχει ζητήσει από όλα τα κόμματα που συμμετείχαν στη δημιουργία του Κινήματος Αλλαγής να κάνουν ένα βήμα πίσω. Οπως έπραξε η ίδια με το ΠΑΣΟΚ.

Στο πλαίσιο αυτό θα ζητήσει απο τον Γιώργο Παπανδρέου να ξεκαθαρίσει την θέση του για το ρόλο και το μέλλον του ΚΙΔΗΣΟ.

Η συνάντηση γίνεται στη «σκιά» της ανοιχτής διαφωνίας του Γιώργου Παπανδρέου με την Φώφη Γεννηματά για τη «Συμφωνία των Πρεσπών».

Τόσο το ΚΙΔΗΣΟ οσο και η Σοσιαλιστική Διεθνής έβλεπαν θετικά τη «Συμφωνία των Πρεσπών», διαφωνώντας με το καθαρό «ΟΧΙ» του ΚΙΝΑΛ.

Στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας θα αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του έκτακτου συνεδρίου που θα ανακοινώσει η Φώφη Γεννηματά, αλλά και η  ημέρα ψηφοφορίας των συνέδρων.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

erevos

Δεν θα ησυχάσει ποτέ η Ελλάδα από αυτό το παράσιτο.

Άγγελος

Φώφη πέστου, ή ταν η επί τας. Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν. Το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς.

Ετσι ετσι

Με Τζεφρη και λοιπά παράσιτα αν δείτε βουλή.....γράψτε μου!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsipras_kentriki_omilia

"Κάνανε μεγάλο σφάλμα όσοι υποτίμησαν τη νοημοσύνη αυτού του λαού, όσοι προεξοφλήσανε ότι θα παραδοθεί στις ορέξεις τους" είπε ο πρωθυπουργός στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε μια συγκέντρωση, που δεν θύμιζε σε τίποτα τις αντίστοιχες του 2015 - Εξήγγειλε προσλήψεις σε Υγεία και Παιδεία, ζήτησε πάλι ψήφο εμπιστοσύνης στα μέτρα ελάφρυνσης

56