Κίνημα Αλλαγής: Συνάντηση Γεννηματά - Παπανδρέου το απόγευμα για Σκοπιανό και συνέδριο

Κίνημα Αλλαγής: Συνάντηση Γεννηματά - Παπανδρέου το απόγευμα για Σκοπιανό και συνέδριο

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει απο τον Γιώργο Παπανδρέου να ξεκαθαρίσει την θέση του για το ρόλο και το μέλλον του ΚΙΔΗΣΟ -  Συνάντηση στη «σκιά» της ανοιχτής διαφωνίας Παπανδρέου με την Φώφη Γεννηματά για τη «Συμφωνία των Πρεσπών»

GENNIMATA_GAP
Με εγγεγραμμένη τη διαφωνία του στο θέμα της «Συμφωνίας των Πρεσπών» ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανοίξει τα χαρτιά του για το μέλλον του ΚΙΔΗΣΟ.

Εν όψει της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Γραμματείας την Παρασκευή και της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή η Φώφη Γεννηματά θα συναντηθεί σήμερα το απόγευμα με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς έχει ζητήσει από όλα τα κόμματα που συμμετείχαν στη δημιουργία του Κινήματος Αλλαγής να κάνουν ένα βήμα πίσω. Οπως έπραξε η ίδια με το ΠΑΣΟΚ.

Στο πλαίσιο αυτό θα ζητήσει απο τον Γιώργο Παπανδρέου να ξεκαθαρίσει την θέση του για το ρόλο και το μέλλον του ΚΙΔΗΣΟ.

Η συνάντηση γίνεται στη «σκιά» της ανοιχτής διαφωνίας του Γιώργου Παπανδρέου με την Φώφη Γεννηματά για τη «Συμφωνία των Πρεσπών».

Τόσο το ΚΙΔΗΣΟ οσο και η Σοσιαλιστική Διεθνής έβλεπαν θετικά τη «Συμφωνία των Πρεσπών», διαφωνώντας με το καθαρό «ΟΧΙ» του ΚΙΝΑΛ.

Στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας θα αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του έκτακτου συνεδρίου που θα ανακοινώσει η Φώφη Γεννηματά, αλλά και η  ημέρα ψηφοφορίας των συνέδρων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης