Βίντεο: Στην βάση των καναντέρ στην Ελευσίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Βίντεο: Στην βάση των καναντέρ στην Ελευσίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εχθές ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απηύθυνε έκκληση προς την ηγεσία της Δικαιοσύνης να αναζητηθούν ευθύνες για την τραγωδία στο Μάτι «στο ανώτατο δυνατό επίπεδο»

eleusina34
Τη βάση των πυροσβεστικών αεροσκαφών τύπου καναντέρ, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, επισκέπτεται αυτή την ωρα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε στο instagram, ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με τους πιλότους των πυροσβεστικών αεροσκαφών.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απηύθυνε δημόσια έκκληση προς την ηγεσία της Δικαιοσύνης, τον Πρόεδρο και την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να ανατεθεί η έρευνα για την τραγωδία στο Μάτι «στο ανώτατο δυνατό επίπεδο».

Σε συνέντευξη Τύπου για τις φονικές φωτιές στην Αττική, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι οφείλει να σταθεί απέναντι στην ελληνική κοινωνία με ειλικρίνεια και με υπευθυνότητα. «Ο θυμός και η ταύτιση με τον πόνο του άλλου είναι κάτι βαθιά προσωπικό. Όποιος όμως είναι δημόσιο πρόσωπο δεν έχει δικαίωμα να κρύβεται την ώρα της κρίσης. Οφείλει να πάρει θέση και οφείλει, κυρίως, να είναι δίπλα στους πολίτες που δοκιμάζονται», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη βάση των καναντέρ στην Ελευσίνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης